Delicatese Literare
Cărți pentru copii,  Serii

Seria Surorile Zăpezii de Astrid Foss, Editura Paralela 45

Seria Surorile Zăpezii

O minunată serie fantasy, superb ilustrată, despre iubirea și solidaritatea dintre surori, importanța familiei, curaj, încredere, perseverență și speranță – un amestec perfect de magie și aventură! Copiii vor fi cu siguranță încântați!

  1. Secretul șoimului argintiuThe Silver Secret – 2018
  2. Trandafirul de cristalThe Crystal Rose – 2018
  3. The Frozen Rainbow – 2019
  4. The Enchanted Waterfall – 2019

1. Secretul șoimului argintiu

Ilustrații: Monique Dong

Traducere: Diana Geacăr

Nr. de pagini: 128

Data apariție: 11.2021

Vârsta: 8-12 ani

Prințesele Magda, Ida și Hanna își serbează ziua de naștere, dar părinții lor întârzie la serbare. Neliniștite, surorile descoperă că au fost luați prizonieri de mătușa lor Veronika, teribila Vrăjitoare a Tenebrelor.
Scopul ei este să pună stăpânire pe Luminile Mereu-Schimbătoare și să domnească peste insula Nordovia. Vor putea prințesele să îi țină piept și să-și salveze părinții?

Când părinții Hannei, Idei și Magdei dispar, fetele pleacă într-o călătorie pentru a găsi primul dintre globurile magice de care au nevoie pentru a le aduce înapoi. Pe măsură ce călătoresc, cele trei surori descoperă abilități magice una câte una, dar vor putea oare ele să-și salveze părinții?

 

2. Trandafirul de cristal

Ilustrații: Monique Dong

Traducere: Diana Geacăr

Nr. de pagini: 128

Data apariție: 11.2021

Vârsta: 8-12 ani

Magia reginei Freya scade pe zi ce trece. Pentru a-și salva mama, prințesele trebuie să se aventureze în munții înzăpeziți, în căutarea trandafirului de cristal.
Cu Vrăjitoarea Tenebrelor mai decisă ca oricând să le oprească, vor putea face față cu bine călătoriei periculoase?

Hanna, Magda și Ida trebuie să găsească trandafirul de cristal și globul albastru pentru a o învinge pe mătușa cea rea, Vrăjitoarea Tenebrelor, ​​și a-și salva mama. Cartea ne oferă un minunat exemplu despre perseverență, încredere și puterea solidarității.

Seria Surorile Zăpezii de Astrid Foss poate fi comandată pe edituraparalela45.ro, cartepedia.ro, librariadelfin.ro, librarie.net, emag.ro

Recenzii și prezentări cărți fantasy

Recenzii și prezentări cărți pentru copii

Recenzii și prezentări cărți Editura Paralela 45

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *