Sfantul celor vazute si nevazute de Sarah Dessen, Editura Epica

1

Sfântul celor văzute şi nevăzute

Sarah Dessen

Editura Epica

Data apariţie: 5 decembrie 2017
Titlu original: Saint Anything

 

O poveste spusă cu pasiune şi onestitate.” (Jodi Picoult, autoarea romanului Pactul)
Nu ştii niciodată ce-ţi rezervă viaţa — viitorul nu poate fi distrus, căci n-a apucat încă să se materializeze. Acum, te plimbi singur printr-o pădure întunecată, pentru ca, mai apoi, să te trezeşti în faţa a ceva uluitor şi neaşteptat, peste care n-ai fi dat niciodată, dacă n-ai fi continuat să străbaţi pădurea. Cum ar fi un nou prieten, pe care ţi se pare că-l cunoşti de-o viaţă. Sau o amintire pe care n-o vei uita vreodată. Sau poate un carusel.
Sydney s-a simțit mereu invizibilă.
Peyton, fratele ei, a fost mereu copilul vedetă al familiei, primind toată atenția, și, în ultima vreme, toate motivele de îngrijorare. Comportamentul lui nesăbuit a culminat cu un accident de mașină și o condamnare la închisoare, care o distruge sufletește pe Sydney, forțând-o să-și caute locul atât în cadrul familiei sale, cât și în lume.
Fă cunoștință cu familia Chatham, iubitoare și în același timp haotică, dar care o acceptă imediat pe Sydney. Așa îl întâlnește pe Mac, un băiat grijuliu, protector și atent, care, pentru prima dată în viață, o face să nu se mai simtă invizibilă.
Există cineva mai priceput la a scrie despre problemele adolescenților mai bine decât Dessen? Am foarte mari dubii.” – Jody Picoult
Numele lui Sarah Dessen a devenit sinonim cu literatura contemporană pentru tineri și adolescenți.” – Entertainment Weekly
Abia aștept să citesc Sfântul tuturor celor văzute și nevăzute de Sarah Dessen.” – John Green

About Author

Un comentariu

Lasă un răspuns