Delicatese Literare
Prezentari carti

Sfântul – seria Confesiunea unui preot de Sierra Simone, Editura Bookzone

Sfântul

(Saint – 2021)

Sierra Simone

Editura Bookzone

An apariție: 2021

1. Confesiunea unui preot – Priest – 2015 – recenzie
    1.5. Slujba de la miezul nopții – Midnight Mass – 2015 – recenzie
2. Gustul păcatului – Sinner – 2018 – recenzie
3. Sfântul – Saint – 2021

Sierra Simone este una dintre cele mai bine vândute autoare de profil din SUA, datorită efervescenței cu care scrie, cât și datorită acelui element surpriză pe care-l adaugă într-un mod unic în fiecare roman al său.

Confesiunea unui preot, Slujba de la miezul nopții și Gustul păcatului au avut parte de un succes răsunător la editura Bookzone, devenind bestselleruri încă din primele zile de la lansare, cu o sumedenie de fani înfocați dornici să guste din fructul interzis.

Autoare a peste 20 de volume, Sierra Simone a devenit un punct de reper și un fenomen în categoria cărților erotice, nefiindu-i teamă să își expună cele mai întunecate fantezii și să scrie despre subiecte controversate.

Un nou roman provocator din seria fenomen „Confesiunea unui preot”, vândută în peste 130.000 exemplare.

Sfântul te dezbracă de orice inhibiție și de prejudecăți și te îndeamnă să explorezi o iubire care nu ține cont de orientarea sexuală, o iubire în care puritatea sentimentelor este tot ce contează.

Ești gata să descoperi o altă față a dragostei? Vei fi martorul unei iubiri sincere și intense dintre doi bărbați care duc o luptă interioară între credința în Dumnezeu și atracția păcatului!

„În Sfântul, Sierra face ceea ce stie ea mai bine – îmbină obscenul și purul. Am fost extaziată. Am fost provocată. Am fost dezbrăcată.” – Kennedy Ryan, autoarea de bestselleruri USA Today

Descrierea cărții:

Nu-l pot avea pe Elijah Iverson.

Nu-l pot avea pentru că e cel mai bun prieten al fratelui meu mai mare. Nu-l pot avea pentru că i-am frânt inima acum cinci ani; pentru că acum este logodit cu altcineva – o persoană bună și de încredere care merită ochii lui pătrunzători, buzele lui catifelate, inteligența lui sexy.

Sfantul

Nu-l pot avea pe Elijah pentru că L-am ales pe Dumnezeu în locul lui.

Frații Bell, totuși… ei bine, noi nu avem chiar cel mai bun palmares în materie de jurăminte. Dar eu sunt hotărât să îmi iau rolul de călugăr în serios – să mă dedic unei vieți monastice și să-mi petrec restul anilor în castitate și rugăciune. Dar acum Elijah e aici. Este aici și mă însoțește în călătoria prin mănăstirile europene, iar între mărturisirile șoptite, sărutările furate și momentele în care sunt aplecat peste un altar antic, jurămintele mele se simt mai fragile pe zi ce trece.

Sfantul

Și cu jurăminte sau nu, știu în inima mea că ar fi nevoie de mai mult de un călugăr bun pentru a-i rezista lui Elijah Iverson în acest moment. Ar fi nevoie de un sfânt.

Cartea Sfântul poate fi comandată pe bookzone.ro, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți romantic-erotice

Recenzii și prezentări cărți Editura Bookzone

Recenzii și prezentări cărți Sierra Simone

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *