Delicatese Literare
Prezentari carti

Si ingerii iubesc de Theresa Medeiros, Editura Litera/ Alma, Colectia Iubiri de Poveste

Şi îngerii iubesc

Teresa Medeiros

Editura Litera / Alma

Colecția Iubiri de poveste

Titlu original: Once an Angel
O reîntâlnire cu autoare îndrăgită și un roman care are ca fundal tărâmuri exotice: o insulă pustie din Noua Zeelandă!
Ultimul lucru pe care se aștepta Justin Connor să-l găsească pe plaja paradisului tropical în care s-a refugiat este o tânără femeie adormită, goală și superbă sub lumina lunii. Liniștea lui este distrusă pentru totdeauna de ființa înșelătoare și mereu pusă pe șotii, frumoasă ca un înger și bântuită de un trecut misterios.
Rămasă orfană în copilărie, când tatăl ei a plecat în Noua Zeelandă urmărindu-și visul de îmbogățire, dar pierzându-și viața, și rămasă și fără moștenirea care i se cuvenea de drept, Emily Claire Scarborough este decisă acum să se răzbune.
După ce șapte ani a suportat vicisitudinile din internatul unde a fost abandonată de prietenul tatălui ei, cel care jurase să aibă grijă de ea, Emily traversează o jumătate de lume ca să-l găsească. Este hotărâtă să-l facă să plătească pentru anii de singurătate pe care i-a îndurat – cu propria lui inimă. Va descoperi însă că lucrurile sunt mult mai complicate, că aparențele pot fi înșelătoare și că Justin se dovedește a fi întruchiparea visurilor ei adolescentine.
Curând însă, vor fi smulși din refugiul lor paradiziac și aruncați din nou în lumea cenușie a Londrei. Și abia acum, când toate secretele sunt dezvăluite și trecutul îi prinde din urmă, vine clipa când dragostea trebuie să treacă proba adevărului.
„Aici, sus, vântul bătea mai puternic. Biciuia părul lui Justin ca o vijelie și îi scotea în evidenţă profilul frumos. Acolo îi eliberă mâna și se întoarse cu faţa spre ocean. Dintr-odată, Emily nu mai voia să afle adevărul. Cu o disperare care o șoca, dorea în schimb să-i atingă buzele cu vârfurile degetelor, să-l sărute cu toată pasiunea care îi clocotea în inimă.”
„Trăia un sentiment delicios de putere asupra lui. Căutând o gură de aer și o fărâmă de raţiune, își smulse buzele de pe ale lui. Dumnezeule, ce făcea? Nu trebuia să se întâmple așa. Trebuia să-l seducă cu răceală, să-l respingă și apoi să-i rupă inima în bucăţele. În schimb, se lipea de el ca o desfrânată neajutorată, lăsându-se sedusă de sărutul lui. Cu doar câteva atingeri pricepute, el devenise vânătorul, iar ea, prada.”
„Emoţiile îl înăbușiră. De ce nu putea să o ţină în braţe? De ce nu putea s-o tragă în poala lui și să-i legene capul la pieptul lui? De ce nu putea să-i șteargă lacrimile cu cămașa lui și să-i promită că totul avea să fi e bine? Pentru că ar fi fost o minciună. Și el nu plătise preţul pentru tăcerea lui în toţi acești ani, ca să înceapă să o mintă acum.”
Veți citi întreaga poveste în romanul ȘI ÎNGERII IUBESC de Teresa Medeiros, de mâine, 18.02.2017, la chioșcuri alături de ziarul Libertatea. Aventură, pasiune și senzualitate în paradisul regăsit…
Sursa: Carti Romantice

5 Comments

Spune-ți părerea!