Silver Bay de Jojo Moyes, Editura Litera, Colecția Blue Moon / Colecția Cărți Romantice

6

Silver Bay (Silver Bay – 2007)

Jojo Moyes

Editura Litera

Colecția Blue Moon / Colecția Cărți Romantice

Jojo Moyes este autoarea bestsellerurilor: Înainte să te cunosc, După ce te-am pierdut, Fata pe care ai lăsat-o în urmă, Ultima scrisoare de dragoste, Un bărbat și o femeie și În căutarea unui destin.
Dragostea nu a fost niciodată mai complicată decât în această poveste fascinantă.“ – Daily Mail
O carte încântătoare și emoționantă… Dialogurile și pasajele descriptive compuse de Moyes sunt savuroase.“ – Glasgow Herald
Liza încearcă să protejeze afacerea de familie și golful cu animale marine, dar și inima ei de Mike, un englez cu ochi tulburători, care ar putea distruge totul… inclusiv convingerea ei că nu va mai iubi niciodată.
Liza McCullen încearcă să fugă de trecutul ei, dar nu izbutește să-l uite. Și totuși plajele pustii și comunitatea strâns unită din Silver Bay îi oferă libertatea și siguranță pe care și le dorește – dacă nu pentru ea însăși, măcar pentru fiica să, Hannah. Totul până când Mike Dormer vine că oaspete în hotelul mătușii sale, iar liniștea micii localități este spulberată.
Englezul manierat, cu haine elegante și cu ochi tulburători, ar putea distruge tot ceea ce Liza s-a străduit atât de mult să protejeze: nu doar afacerea ei de familie și golful cu balenele pe care-i place să le observe, ci și convingerea că nu va mai iubi – că nu merită să mai iubească – niciodată.
Citate:
„Am dat să spun ceva, dar, când buzele Lizei se contopiră cu ale mele, când trupul ei începu să ardă lângă al meu, mă năpădi, în sfârșit, un val de căldură care mă amuți și îmi răpi și ultima fărâmă de luciditate.”
„Îmi dădeam seama că o frământă un milion de întrebări și nu mai știe răspunsul la cea mai importantă dintre ele. Îmi dădeam seama că vrea să mă roage să rămân.”

Cărțile autoarei Jojo Moyes pot fi comandate pe site-ul Editurii Litera, pe libris.rolibrex.ro, elefant.ro, cartepedia.ro, carturesti.rolibrarie.net 

 

 

About Author

6 comentarii

Spune-ți părerea!

%d blogeri au apreciat: