Simbolul pierdut de Dan Brown, Editura RAO

14
Simbolul pierdut (The Lost Symbol) – 2009 dan-brown-simbolul-pierdut
Dan Brown
Romanul este rezultatul a cinci ani de cercetare şi documentare, iar acţiunea se concentrează în 12 ore, în care eroul de la Harvard, profesorul Robert Langdon, ne conduce alert şi codificat în culisele tainice ale masoneriei.
„Am fost întotdeauna fascinat de puterile oculte, de societăţile secrete. Am crescut într-un oraş din New England, unde există o lojă masonică deasupra teatrului local şi voiam să aflu ce se întâmplă acolo“ – declara Dan Brown cu prilejul lansării.
La numai o săptămâna de la punerea sa în vânzare, Simbolul pierdut confirmă toate aşteptările specialiştilor: 2 milioane de exemplare vândute, după cum anunţă editura americană Doubleday.
Sursa: Grupul Editorial RAO
Coperta originală:

6411961

Citate:
Adevărul are putere. Iar dacă gravităm cu toţii în jurul aceloraşi idei, o facem, poate, fiindcă acele idei sunt adevărate… înscrise adânc în noi înşine. Iar atunci când auzim adevărul, chiar dacă nu-l înţelegem, simţim că el rezonează în interiorul nostru… vibrând odată cu înţelepciunea noastră inconştientă. Poate că adevărul nu-l învăţăm, ci ni-l reamintim… îl re-memorăm… îl re-cunoaştem… ca fiind deja înlăuntrul nostru.
A trăi în lume fără a deveni conştient de înţelesul ei este ca şi când ai rătăci într-o mare bibliotecă fără a atinge nici o carte.
”Sufletul tânjește să creadă, dar intelectul refuză să-i dea voie”
”Faptul că o idee este acceptată de un număr mare de oameni nu constituie o dovadă a validităţii ei.”

Trailer film Simbolul pierdut (Lost Symbol)

Cartea se poate comanda pe elefant.ro sau pe libris.ro

About Author

14 comentarii

Lasă un răspuns