Delicatese Literare
Prezentari carti

Singură până sâmbătă de Catherine Bybee, Seria Căsătorii neașteptate, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Singură până sâmbătă

(Single by Saturday – 2014)

Catherine Bybee

Editura Litera

Colecția Cărți Romantice

1. Contract de căsătorie – Wife by Wednesday – 2011- prezentare
2. Măritată până luni – Married by Monday – 2012 – prezentare
3. Logodită până vineri – Fiancé by Friday – 2013 – prezentare
4. Singură până sâmbătă – Single by Saturday – 2014
5. Cucerită până marți – Taken by Tuesday – 2014 – prezentare
6. Sedusă până duminică – Seduced by Sunday – 2015 – prezentare
7. Subjugată până joi – Treasured by Thursday – 2015 – prezentare

Karen Jones este căsătorită cu starul hollywoodian Michael Wolfe, dar ea este cea nevoită zi de zi să fie o bună actriță și să joace rolul soției iubitoare și fericite.

Cu un an în urmă, Karen a acceptat o căsătorie de conveniență cu faimosul actor, pentru a pune punct zvonurilor legate de viața lui personală. Acum, divorțul planificat se apropie, aducând pentru Karen cele cinci milioane de dolari asupra cărora cei doi au convenit la început, și ambii soți își doresc ca relația lor să se încheie fără scandal. Însă când chipeșul ei cumnat apare în viața lor și îi cucerește inima, lucrurile se complică brusc – spre deliciul presei și al vânătorilor de senzațional.

Fermecătorul Zach Gardner apare neinvitat la petrecerea de aniversare a unui an de căsătorie a lui Michael cu Karen, hotărât să o cunoască, în sfârșit, pe soția pe care Mike a ținut-o departe de ochii familiei.
Însă încă de la prima interacțiune între Zach și Karen sar scântei. Când faimosul cuplu decide să viziteze întregul clan Gardner, Karen se vede nevoită să facă față asaltului de întrebări din partea membrilor familiei lui și să păstreze secretul lui Michael ‒ inclusiv față de Zach, bărbatul care ar putea fi adevărata dragoste a vieții ei.

Citate:

„Căldura corpului ei, aproape de al lui, îl făcu conştient de dorinţa pe care o simţea faţă de ea şi care îl copleşi ca un val. Îşi strânse mâinile în pumni şi-şi dădu seama că o prinsese de braţ.”

„Îşi apropie buzele de capul ei şi inhală mirosul de piersici al părului ei. Închise ochii şi savură momentul.
– Dacă m-aş întoarce în momentul acesta, aş vrea să mă săruţi, şopti ea.
Zach uită să mai respire. O ţinu mai strâns în braţe, în timp ce se bucura de ea. Sinceritatea ei îl făcu să se simtă smerit.
– Şi eu vreau să te gust.
În loc să se prefacă, amândoi stătură acolo şi se bucurară de îmbrăţişarea lor.”

„Respiraţia caldă a lui Zach nu se compara cu atingerea buzelor lui moi, senzuale şi curioase. Sărutul lui fu atât de grijuliu şi de plin de emoţii, încât Karen închise ochii şi îşi dădu voie să simtă. Trecuse atât de mult timp de când îşi permisese să se piardă în ceva atât de simplu, că uitase cât de minunat era să fie sărutată.
Gemu şi îl sărută şi ea, deschizându-şi gura ca să se joace şi să aprofundeze senzaţia după care tânjiseră amândoi de atâta timp.”

Veți citi întreaga poveste în romanul SINGURĂ PÂNĂ SÂMBĂTĂ, de Catherine Bybee, volumul 4 al seriei „Căsătorii neașteptate“. Disponibil de vineri, 23 august, la toate punctele de difuzare a presei, alături de revista Libertatea pentru Femei.

Sursa: Cărți Romantice

Cărțile apărute la Editura Litera / Lira în colecția Cărți Romantice pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Cărți Romantice

Colecția Cărți Romantice august 2019

Colecția Cărți Romantice septembrie 2019

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *