Delicatese Literare
Prezentari carti

Singurătatea unui bărbat de Nora Roberts, Editura Litera/Lira, Colectia Carti Romantice

Singurătatea unui bărbat

Nora Roberts

one man

Titlu original: One Man’s Art
Este al patrulea volum al seriei The MacGregors:
  1. Un pariu pe soartă  – Playing The Odds prezentare carte 
  2. Provocarea sorții – Tempting Fate recenzia
  3. Posibilități nenumărate – All The Possibilities recenzia
  4. Singurătatea unui bărbat – One Man’s Art – prezentare carte
  5. Acum şi pentru totdeauna – For Now, Forever prezentare carte
  6. Miresele MacGregor – The MacGregor Brides prezentare carte
  7. Mâna câștigătoare – The Winning Hand prezentare carte
  8. Mirii MacGregorThe MacGregor Grooms – prezentare carte
  9. Vecinul perfect  The Perfect Neighbor – prezentare carte
După ce o tragedie neașteptată îi dă peste cap viața, faimoasa pictoriță Genvieve Grandeau pornește într-o călătorie prin țară, ca să scape de atenția nedorită a ziariștilor și să-și regăsească inspirația. Ajunsă în micuțul târg Windy Point, este surprinsă la căderea nopții de o furtună puternică pe un drum pustiu, iar singura salvare pare să fie farul izolat la care ajunge cu greu. Însă bărbatulcare îi deschide ușa nu este bătrânul paznic pe care se aștepta să-l întâlnească. Grant Campbell este un singuratic – nepoliticos, morocănos și lipsit de răbdare cu turiștii rătăciți. Dar Gennie nu este o femeie ușor de intimidat – în plus, combinația i se pare irezistibilă. Desigur, Grant este totodată inteligent, blând și… extrem de chipeș. Acea noapte declanșează între ei o atracție căreia nu i se pot opune, însă pentru Gennie dragostea înseamnă dăruire, sinceritate, încredere și mai ales lipsa oricărui secret. Și pentru a avea o șansă, trebuie să-l convingă pe Grant că dragostea poate fi lumina unui far care să-i călăuzească spre viitor, alungând pentru amândoi toate umbrele trecutului.
„Pluteau… puteau oamenii să plutească astfel? Fără limite, fără gânduri. Cum ar fi putut şti că buzele unui bărbat erau capabile să stârnească o varietate atât de nesfârşită de senzaţii atunci când le atingeau pe ale ei?
Poate că nu mai fusese sărutată până atunci, ci doar crezuse că da. Poate că doar îşi imaginase că alţi bărbaţi îşi atinseseră uşor buzele de ale ei. Fiindcă ceea ce se întâmpla acum era real.”
„Auzea marea – nu mugetul ei titanic şi asurzitor, ci ecoul şi promisiunea de putere. Iar când Grant îi murmură cuvinte dulci, îi aduse aminte de mare, cu toţi curenţii şi valurile ei furtunoase. Nevoia urgentă pe care o simţise până atunci se transformase într-o plăcere calmă. Deşi dorinţele ei nu scăzuseră în intensitate, simţea acum o alinare, o încredere oarbă pe care nu se aşteptase să o simtă vreodată.”
„Ce anume, forţa sau moliciunea ei îl făcea să-şi dorească să ucidă sau să moară pentru ea? Mai conta?
Ştia că ar fi trebuit să conteze. Când un bărbat se lăsa fascinat prea profund – de o femeie, un ideal, un scop – devenea vulnerabil. Atunci instinctul de supravieţuire trecea pe locul doi.”

Veți putea citi întreaga poveste în SINGURĂTATEA UNUI BĂRBAT de Nora Roberts. De vineri 01.07.2016 la toate punctele de difuzare a presei împreună cu revista Libertatea pentru Femei.
Sursa: Cărţi Romantice

Cărțile autoarei Nora Roberts pot fi comandate pe elefant.rolibris.ro, librarie.netemag.rocartepedia.ro, carturesti.ro, dol.ro

Recenzii și prezentări cărți Nora Roberts

22 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *