Slujba de la miezul nopții de Sierra Simone, Editura Bookzone

0

Slujba de la miezul nopții

(Midnight Mass – 2015)

Sierra Simone

Editura Bookzone

Nr. pagini: 160

An apariție: 2019

1. Confesiunea unui preot – Priest – 2015 – recenzie
    1.5. Slujba de la miezul nopții – Midnight Mass – 2015
2. Sinner – 2018
Sierra Simone este una dintre cele mai bine vândute autoare din SUA, datorită efervescenței cu care scrie, cât și datorită acelui element surpriză pe care-l adaugă într-un mod unic în fiecare roman al său.
Autoare a 20 de volume, Sierra Simone a devenit un punct de reper și un fenomen în categoria cărților erotice, nefiindu-i teamă să își expună cele mai întunecate fantezii și să scrie despre subiecte controversate.
Am încercat să accept că ăsta sunt: un bărbat care Îl iubește pe Dumnezeu și căruia îi place sexul; că pot fi pervers și sfânt în același timp.
Așa începe Slujba de la miezul nopții, volumul care continuă povestea lui Tyler, preotul care a renunțat la sutană în favoarea căsătoriei. În cele din urmă se dovedește că această alegere l-a costat liniștea sufletească și o resimte ca o pedeapsă, ca pe o pierdere a vocației, fiind măcinat de vină și incertitudini. Va reuși acesta să-și îmblânzească demonii interiori și să trăiască fericit alături de Poppy, acum, la trei ani după căsătorie?
Sau îi va dezlănțui în acte erotice agresive și extrem de incitante?
Descoperă continuarea volumului Confesiunea unui preot și află povestea celor doi, care acum nu mai trăiesc o iubire interzisă, dar la fel de… păcătoasă.

Cartea Slujba de la miezul nopții poate fi comandată pe bookzone.ro

Recenzii și prezentări cărți romantic-erotice

Recenzii și prezentări cărți Editura Bookzone

 

About Author

Spune-ți părerea!

%d blogeri au apreciat: