Delicatese Literare
Prezentari carti

Șoapte de dragoste de Robyn Carr, Seria Virgin River, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Șoapte de dragoste

(Whispering Rock – 2007)

Robyn Carr

Editura Litera/ Lira

Colecția Cărți Romantice

Data apariție: ian. 2022

Nr. pagini: 368

Traducerea:  Cristina Michaela Tache, Gabriel Florin Drăghici

Seria Virgin River:

1. Virgin River – Virgin River – 2007 – prezentare
2. Refugiul dragostei – Shelter Mountain -2007 – prezentare
3. Șoapte de dragoste – Whispering Rock – 2007
5. Second Chance Pass – 2009
6. Temptation Ridge – 2009
7. Paradise Valley – 2009
8. Forbidden Falls – 2009
9. Angel’s Peak – 2010
10. Moonlight Road – 2010
10.1 Sheltering Hearts – 2010
10.5 Midnight Confessions – 2010
11. Promise Canyon – 2010
12. Wild Man Creek – 2011
13. Harvest Moon – 2011
15. Hidden Summit – 2011
16. Redwood Bend – 2012
17. Sunrise Point – 2012
Al treilea volum al seriei „Virgin River”, după Refugiul dragostei, publicat în noiembrie 2021.
Robyn Carr a scris 41 de romane, traduse în 19 limbi și publicate în 30 de țări, în 27 de milioane de exemplare. Printre numeroasele premii se numără și cel pentru întreaga activitate, acordat în 2016 de Asociația Scriitorilor de Romane de Dragoste din America.

Mike Valenzuela, ofițer în rezervă al Marinei americane a divorțat de două ori, dar tânjește în secret după o femeie de care să fie legat pentru toată viața. Brie Sheridan abia a scăpat din mâinile unui criminal nebun. Mike îi va arăta că merită să aibă încredere în el. Pasionat și blând, el îi va dărui iubire și, odată cu ea, un nou început.

Pușcaș marin rezervist și ofițer în Departamentul de Poliție din L.A., Mike Valenzuela a fost grav rănit la datorie, dar și-a găsit liniștea sufletească în Virgin River. Conștient că a venit timpul să se stabilească undeva, Mike este de acord să devină polițist în micul orășel de munte. Mai mult, de două ori divorțat și iubitul prea multor femei, în secret tânjește după genul de angajament și fericire pe care foștii lui colegi de arme l-au găsit – și după o femeie care să-i poată cuceri inima pentru totdeauna.
Iar acea femeie se dovedește a fi Brie Sheridan, un procuror din Sacramento care îi înțelege simțul datoriei și pentru care Virgin River devine refugiu după ce aproape își pierde viața în mâinile unui criminal nebun. Deși dură și curajoasă, în urma cumplitei experiențe Brie a rămas cu niște frici de care nu mai poate scăpa – dar acum a întâlnit un bărbat care îi poate arăta ce înseamnă să aibă din nou încredere. Căci pasional, puternic și blând, Mike va face orice pentru a o ajuta pe Brie să se elibereze de amintirile dureroase și jură să îi ofere la rândul lui ceea ce Brie i-a dăruit cu atâta generozitate – inima ei și, odată cu ea, un nou început.

„Pe rând amuzantă și dureros de emoționantă, Șoapte de dragoste este o poveste care nu poate fi ușor uitată.“ RT Book Reviews

„– E ceva între noi?
– Oh, cred că sunt foarte multe lucruri.
– Spune‑mi…
– Ei bine, sunt hotărât să fac tot ce pot ca să‑ți fiu alături, iar tu ești hotărâtă să‑mi zdrobești inima. Chestia asta cu inima zdrobită e foarte gravă.
Ea râse de el. Simți cum capul lui se lasă în jos pe umărul ei și îi adulmecă părul. O strânse cu blândețe de braț și îi spuse:
– Brie… Tu creas un fuego en mi corazón. „Brie, îmi aprinzi un foc în inimă.“
„Îi cuprinse mijlocul cu brațele și o trase spre el, o așeză pe picioarele lui și o strânse la piept. Mâinile ei rămaseră relaxate pe umerii lui, în așteptare. Preț de o clipă el își plimbă ușor buzele peste ale ei. Apoi lăsă buzele lui cărnoase să le atingă pe ale ei. Încet, lăsându‑i timp să se răzgândească, își lipi apăsat gura peste gura ei.
Mâinile ei se ridicară încet în sus, îi încolăciră gâtul, una din ele ajunse pe ceafa lui ținându‑i gura lipită de a ei, iar el, cu un geamăt de dorință, își potrivi gura peste a ei într‑un sărut pasional.“
„Voia să o facă să învețe din nou, în brațele lui, frumusețea a ceea ce se putea întâmpla între un bărbat și o femeie. Bucuria și extazul. După tot ceea ce i se întâmplase, ar trebui să știe că în asta, în dragostea pe care i‑o purta, nu va exista niciodată frică sau durere, ci doar plăcere. O plăcere atât de intensă și de minunată, încât îi va umple viața multe zile și nopți de acum încolo.“

Veți citi întreaga poveste în romanul ȘOAPTE DE DRAGOSTE de Robyn Carr, al treilea volum al seriei „Virgin River“.
De vineri 14.01.2022 la chioșcurile din toată țara!

Sursa: Cărți Romantice

Seria „Virgin River” – un serial de succes pe Netflix.

 

Cărțile apărute la Editura Litera/ Lira în colecția Cărți Romantice pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Listă cărţi apărute în Colecţia Cărţi Romantice ordonate după autor şi serii

Recenzii și prezentări cărți din colecția Cărți Romantice

Cărți Romantice ianuarie 2022

Spune-ți părerea!