Delicatese Literare
Prezentari carti

Soaptele trandafirilor de Teresa Medeiros, Editura Litera, Iubiri de poveste

ȘOAPTELE TRANDAFIRILOR soaptele
Teresa Medeiros
Titlu original: A Whisper of Roses
Născută într-o familie bogată și iubitoare, Sabrina, fetița de șase ani considerată „prințesa“ clanului Cameron, nu a cunoscut niciodată pe cineva care să n-o adore și să n-o răsfețe… asta până când îl întâlnește pe Morgan MacDonnell, fiul adversarului de-o viață al tatălui ei.
Însă băiatul care o chinuise în copilărie ajunge să se transforme peste ani într-un bărbat chipeș, care însă se va dovedi infinit mai periculos decât băiatul care odinioară o privise cu dispreț.
Căci acum Morgan vine la Cameron sperând să încheie un armistițiu, în pofida dușmăniei profunde care le-a despărțit clanurile ani nenumărați. Se pare însă că singura modalitate de a evita baia de sânge dintre cele două familii este să se însoare cu fiica inamicului. Însă chiar dacă Morgan o duce pe Sabrina în fortăreața lui impunătoare, bătălia este departe de a fi câștigată. Pentru că această fată delicată ca un trandafir va porni neînfricată în propria luptă… iar ca pradă de război nu se va mulțumi cu nimic altceva decât cu inima aproape imposibil de cucerit a unui MacDonnell. Aproape… dar nu imposibil.
„Prins în aceași vrajă a lunii și singurătăţii, privirea lui Morgan căzu pe buzele ei întredeschise. Simţurile lui hămesite se învălmășeau, ameţite de mirosul de trandafiri care îi umplea nările și de moliciunea părului pe degetele-i aspre.”
„– Căsătoria înseamnă mai mult decât a cânta și a juca șah, să știi. Un gentleman adevărat nu i-ar ura niciodată noapte bună soţiei sale fără să îi ofere un sărut de despărţire.”
Sabrina crezuse că Morgan pe care îl cunoștea ea era un om periculos, […] însă realiză că era cu mult mai mult decât periculos.
Era un criminal, un hoţ și un asasin al inimilor femeiești, care nu arăta nici un strop de milă și nici nu lua prizonieri. Frumusețea lui masculină era irezistibilă.”
ȘOAPTELE TRANDAFIRILOR de Teresa Medeiros – apariţie 20 februarie 2016 împreună cu ziarul Libertatea.
Capitularea în fața iubirii e mai dulce decât orice victorie…
Sursa: Carti Romantice

11 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *