Delicatese Literare
Prezentari carti

Soarele nu apune niciodată de Nora Roberts, Editura Litera, Colectia Carti Romantice

Soarele nu apune niciodată

(Come Sundown – 2017) 

Nora Roberts

Editura Litera

Colectia Carti Romantice

Bo Longbow, manager al complexului turistic deținut de familia ei în Montana de Vest, este ocupată din zori până în noapte cu munca solicitantă, cu familia ei numeroasă, cu responsabilități de tot felul. Așa că nu mai are timp și pentru dragoste, chiar dacă aceasta apare sub înfățișarea extrem de sexy a pasiunii ei din tinerețe, Callen Skinner, întors după mulți ani în locurile natale.
Însă Callen este decis să o facă să își dea seama că nimeni nu poate fi prea ocupat când e vorba de dragoste…

Dar când cadavrul unei tinere este descoperit pe domeniul complexului, totul se schimbă. Callen devine suspectul principal pentru ajutorul de șerif care nu poate uita disputele avute în tinerețe. Iar membrilor familiei Bodine, crima le aduce aminte în mod șocant de o tragedie de demult. Cu 25 de ani în urmă, Alice, mătușa lui Bo, a dispărut și nimeni nu a mai auzit nimic de ea. Oare această nouă tragedie ar putea avea vreo legătură cu dispariția misterioasă a lui Alice?

Pe măsură ce evenimentele iau o turnură dramatică și mortală, Bo și Callen trebuie să pornească într-o cursă nebunească pentru a descoperi adevărul – înainte ca viitorul lor împreună să fie compromis pentru totdeauna.

Cărți Romantice

„Îmi place gustul tău. Îşi lipi gura de gâtul ei. Şi ochii ăia, de culoarea frunzelor în umbră. Felul în care îţi simt pielea sub palme, doar moliciune de mătase. Felul în care gura ta se potriveşte cu a mea. Îşi puse gura înapoi pe a ei şi lăsă sărutul să se prelungească din nou şi din nou, moale şi leneş ca o ploaie de primăvară. Îmi place cum eşti construită.”

„Ele pot să fie în clipa asta apropiate ca o pereche de arcuri băgate unul în altul şi în clipa următoare să sară una la alta. Să râdă împreună şi să-şi spună secrete la cinci minute după ce au strigat una la alta şi s-au îmbrâncit. ”

„Un bărbat putea s-o ducă mai rău decât să stea într-o seară frumoasă de primăvară sub luna aia mare şi roşie şi s-o aştepte pe femeia lui. Se gândi dacă n-ar trebui să intre în casă, să-şi ia o bere şi poate o carte, ca să treacă timpul.
Chase ieşi în fugă din casă, şi Callen se ridică iute. Inima îi sări din piept înainte ca Chase să spună o vorbă.
– Cineva a răpit-o pe Bo!”

Veți citi întreaga poveste în romanul SOARELE NU APUNE NICIODATĂ de Nora Roberts – apariție vineri 16.03.2018 la chioșcuri alături de revista Libertatea pentru Femei.

Sursa: Cărți Romantice

Am menționat cartea în Top 10 cupluri romantice care s-au îndrăgostit în timp ce luptau să supraviețuiască

Listă cărţi apărute în Colecţia Cărţi Romantice ordonate după autor şi serii

Cărțile autoarei Nora Roberts pot fi comandate pe elefant.rolibris.ro, litera.ro, librarie.netemag.rocartepedia.ro, carturesti.ro, dol.ro, librariadelfin.rolibrex.ro

Recenzii și prezentări cărți Nora Roberts

Recenzii și prezentări cărți romantic-suspans

Recenzii și prezentări cărți thriller

Recenzii și prezentări cărți cu mister

 

One Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *