Delicatese Literare
Prezentari carti

Sora Furtună – seria Cele șapte surori de Lucinda Riley, Editura Litera, Colecția Blue Moon

Sora Furtună

(The Storm Sister – 2015)

Lucinda Riley

Editura Litera

Colecția Blue Moon

Lucinda Riley s-a născut în Irlanda și, după o carieră timpurie ca actriță de film, teatru și televiziune, a scris prima carte la 24 de ani. Cărțile ei au fost traduse în peste 30 de limbi și s-au vândut în peste 15 milioane de exemplare. Printre bestsellerurile Lucindei Riley se numără Secretul orhideei (Hothouse Flower), The Girl on the Cliff, Grădina cu lavandă (The Light Behind the Window / The Lavender Garden), Trandafirul nopții (The Midnight Rose), Secretul Helenei (The Olive Tree), etc. Lucinda lucrează în prezent la seria The Seven Sisters, care urmărește povestea unor surori adoptate și se bazează alegoric pe mitologia vestitei constelații.

Primele cinci volume, Povestea Maiei (The Seven Sisters), Sora furtună (The Storm Sister), The Shadow Sister, The Pearl Sister și The Moon Sister au fost bestselleuri, ocupând locul 1 în topurile din Europa. Volumul al șaselea, The Sun Sister, a apărut în 2019. O companie de producție de la Hollywood s-a arătat interesată de achiziționarea drepturilor pentru un serial TV de mai multe sezoane.

1. Povestea Maiei – The Seven Sisters – 2014 – recenzie

2. Sora Furtună – The Storm Sister – 2015

3. Sora Umbră. Povestea lui Star – The Shadow Sister – 2016 – prezentare

4. Sora Perlă. Povestea lui Cece – The Pearl Sister – 2017 – prezentare

5. Sora Lună. Povestea lui Tiggy – The Moon Sister – 2018 – prezentare

6. Sora soare – The Sun Sister – 2019 – prezentare

7. Sora pierdută – The Missing Sister – 2021 – prezentare

Ally D’Aplièse se pregătește să ia parte la una dintre cele mai periculoase competiții de iahting din lume când află vestea morții subite și misterioase a tatălui ei adoptiv. Se întoarce în grabă la casa familiei ca să se întâlnească cu cele cinci surori ale ei, dar descoperă acolo că tatăl adoptiv, un miliardar cu multe secrete, căruia fetele îi spun, în glumă, Pa Salt, le-a lăsat fiecăreia dintre ele câte un indiciu fascinant despre adevărata lor origine.

Mai mult, Ally se bucură de o poveste de dragoste care nu durează de multă vreme, dar este profundă și pasională și îi va schimba viața pentru totdeauna. Dar în jurul ei se întâmplă lucruri care îi răstoarnă așteptările, așa că Ally se hotărăște să urmărească pista lăsată de tatăl ei, care o conduce spre frumusețea înghețată a Norvegiei…

Aici, Ally începe să-și descopere rădăcinile și felul în care viața ei se leagă inexplicabil de cea a unei tinere cântărețe necunoscute, Anna Landvik, care a locuit în Bergen cu o sută de ani în urmă și care a cântat în prima audiție a celebrei suite simfonice Peer Gynt, compusă de Edvard Grieg. Cu cât Ally află mai multe despre Anna, cu atât începe să se întrebe cine a fost, cu adevărat, Pa Salt. Și de ce nu a apărut niciodată cea de-a șaptea soră?

Marți, 10 decembrie, apare la toate punctele de difuzare a presei – volumul Sora furtună – al doilea roman din seria electrizantă a Lucindei Riley, Cele șapte surori.
Preț special 24.99 lei

Sursa: Editura Litera

Cărțile autoarei Lucinda Riley pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, carturesti.ro, cartepedia.ro, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți Lucinda Riley

Listă cărți apărute în colecția Blue Moon

Cărțile din colecția Blue Moon pot fi comandate pe litera.ro, libris.ro, elefant.ro, librarie.net, carturesti.ro, cartepedia.ro, librex.ro, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Blue Moon

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *