Delicatese Literare
Prezentari carti

Soția diplomatului de Pam Jenoff, Editura Litera, Colecția Blue Moon

Soția diplomatului

(The Diplomat’s Wife – 2008)

Pam Jenoff

Editura Litera

Colecția Blue Moon

Data apariție: mai 2021

Nr. pagini: 384

Traducerea: Anca Irina Ionescu

Seria Iubita Comandatntului/ The Kommandant’s Girl Series:

Cum am avut norocul să ajung aici, să fiu în viață, când atât de mulți alții nu mai sunt? Ar fi trebuit să mor… Dar iată-mă aici.

1945. Supraviețuitoare a brutalității unui lagăr de prizonieri nazist, Marta Nederman are șansa de a scăpa cu viață. În procesul ei de vindecare după traumele suferite, îl întâlnește pe Paul, un soldat american care îi dă speranța unui viitor mai fericit. Dar planurile lor de a se întâlni la Londra sunt distruse când avionul lui Paul se prăbușește.
Îndurerată și însărcinată, Marta se căsătorește cu Simon, un diplomat britanic care are grijă de ea, și întrezărește bucuria pe care o pot aduce o casă și o familie. Dar fericirea ei este amenințată când află că un spion comunist a infiltrat serviciile de informații britanice și că singura persoană care poate scoate la lumină trădătorul este legată de trecutul ei.
Continuarea acțiunii din romanul IUBITA COMANDANTULUI, descriind o perioadă de mari tulburări și schimbări, SOȚIA DIPLOMATULUI este o poveste despre supraviețuire, iubire și eroism, care dovedește imensa putere și rezistență a femeilor.

„Fanii romanelor istorice se vor bucura de o carte frumoasă.“ Publishers Weekly

„… bine construit, nu-l poți lăsa din mână.Birmingham Jewish Weekly

„… poveste intensă și profundă despre loialitate, datorie și trădare.Good Book Guide

Romanul SOȚIA DIPLOMATULUI este disponibil chioșcuri din 04.05.2021, la prețul de 29,99 lei.

Cărțile din colecția Blue Moon pot fi comandate pe litera.ro, libris.ro, elefant.ro, librarie.net, carturesti.ro, cartepedia.ro, librex.ro, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Blue Moon

Colecția Blue Moon mai 2021

Spune-ți părerea!