Speranța pierdută de Colleen Hoover, Editura Epica

3

Speranța pierdută 

(Losing Hope – 2013)

Colleen Hoover

Editura Epica

Traducere: Adrian Deliu

  1. 1. Fără speranță (Hopeless – 2012)recenzia 
  2. 2. Speranța pierdută (Losing Hope – 2013)
  3.     2.5. Finding Cinderella – 2013
Daca v-a plăcut ,,Hopeless” (Fără speranță) trebuie să citiți și ,,Losing hope” („Speranța pierdută”).
Uneori, în viață, ca să mergi înainte, trebuie să înfrunți mai întâi trecutul…

În ,,
Hopeless. Fără speranță” (Editura Epica, 2017) Colleen Hoover povestește viața unei fete cu multe probleme, pe nume Sky, care, după mulți ani, îl întâlnește pe un vechi prieten din copilărie, Dean Holder. Cu ajutorul lui Holder, Sky scoate la iveală secrete de familie șocante și ajunge să se împace cu amintiri și sentimente care i-au lăsat cicatrice adânci.
,,Hopless. Fără speranță” a fost povestea lui Sky. Acum, în ,,Speranța pierdută”, aflăm adevărul despre Dean Holder.
Bântuită de amintirea fetiței pe care n-a putut s-o salveze dintr-o primejdie iminentă, viața lui Holder a fost umbrită de sentimente de vinovăție și de remușcări. N-a încetat niciodată s-o caute, convins fiind că găsirea ei îi va aduce împăcarea de care are nevoie ca să meargă mai departe. Dar nu bănuia câtă suferință avea să îndure din clipa în care aveau să reia legătura.
În romanul de față, Holder dezvăluie felul cum evenimentele din copilăria lui Sky l-au afectat atât pe el, cât și pe familia lui, determinându-l să-și caute mântuirea prin salvarea ei. Dar numai iubind-o pe Sky poate începe să se vindece pe el însuși.
Colleen Hoover este autoare a numeroase romane pentru tineri, dintre care, nu mai puțin de zece figurează pe listele de bestselleruri New York Times. Patru dintre acestea sunt traduse în limba română și publicate la Editura Epica: ,,Hopeless. Fără speranță„, „Slam. Din dragoste pentru Layken”, „Ugly Love” și „Confess”.
Colleen locuiește în Texas împreună cu soțul ei și cu cei trei băieți ai lor. O puteți vizita online accesând www.colleenhoover.com.
Din noiembrie în librării!

Cărțile autoarei Colleen Hoover pot fi comandate pe elefant.rolibris.rolibrex.rolibrarie.net, cartepedia.rocarturesti.ro, dol.ro

About Author

3 comentarii

Spune-ți părerea!