Delicatese Literare
Prezentari carti

Spinii destinului de V.C. Andrews, volumul 3 din Florile de la mansarda, Editura Litera

Spinii destinului

V.C. Andrews

Editura Litera
Nr. pagini: 508
Este al treilea volum al seriei
1. ​​Florile de la mansardă (Flowers in the Attic – 1979)
2. Petale în vânt (Petals on the Wind – 1980)
3. Spinii destinului (If There Be Thorns – 1981)
4. Semințele trecutului (Seeds of Yesterday – 1984)
5. Grădina umbrelor (Garden of Shadows – 1987)
Colecția „Florile de la mansardă” continuă cu volumul 3 „Spinii destinului”.
Chris și Cathy au încercat întotdeauna să-și protejeze copiii de aflarea secretului dureros care le-a marcat familia. S-au dedicat trup și suflet pentru ca Jory, Bart și micuța Cindy să aibă copilăria fericită de care ei nu au avut parte. Însă, în ciuda tuturor eforturilor, ei nu vor reuși niciodată să scape de propriile fantome.
Armonia familială pe care au creat-o se spulberă odată cu instalarea în conacul alăturat a unei noi vecine, o femeie misterioasă, care poartă numai haine negre și îi supraveghează în permanență. Bătrâna îl cucerește în curând pe Bart, un copil cu o imaginație bogată, invitându-l să mănânce înghețată și prăjituri. Treptat, atitudinea micuțului se schimbă, ca și cum cineva, sau ceva, îl împinge la acte nebunești și violente. Dar acesta e doar începutul. Chris și Cathy sunt pe cale să piardă tot ceea ce iubesc… poate pentru totdeauna.
Am avut, în cercul nostru de prieteni, un exemplar din Florile de la mansardă, care a trecut din mână în mână și în final a ajuns la mine. Am zis: „Eu cartea asta o s-o păstrez”. (…) Citesc și acum o dată pe an Florile când am puțin timp între alte două cărți.” Gillian Flynn, autoarea romanului „Fata dispărută”
Un fenomen literar! Cărțile lui V.C. Andrews au fost traduse în 25 de limbi și s-au vândut în peste 100 000 000 de exemplare.
Volumul de faţă, „Spinii destinului”, e disponibil de azi, 24.02.2017, la toate punctele de difuzare a presei!

9 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *