Delicatese Literare
Prezentari carti

Spune-mi că rămâi de Corinne Michaels, Editura Litera, colecția Moon Light

Spune-mi că rămâi

(Say You’ll Stay – 2016)

Corinne Michaels

Editura Litera

Colecția Moon Light

Nr. pagini: 336

Traducerea:  Ana Săndulescu

Primul volum din seria Frații Hennington/ The Hennington Brothers Series:

  1. 1. Spune-mi că rămâi (Say You’ll Stay – 2016)
  2. .2. Say You Want Me – 2016
  3. 3. Say I’m Yours – 2017
  4. 3.5. Say You Won’t Let Go – 2018

Un singur cuvânt.

Rămâi.

Era tot ce avea el de făcut. În schimb, s-a urcat în acel autobuz și a plecat cu tot cu inima mea. M-a abandonat, lăsându-mă să cred că nu îi pasă. Și că nu merit să îi pese.

Asta s-a întâmplat acum șaptesprezece ani.

Am suferit teribil și m-am simțit mizerabil. Dar am mers mai departe. M-am căsătorit. Am făcut copii. Am cumpărat o casă frumoasă, într-un loc frumos. Am pornit o afacere care îmi aduce satisfacție, alături de cea mai bună prietenă a mea. Aveam tot ce îmi puteam dori. Și apoi soțul meu m-a trădat, și am fost încă o dată abandonată. Și inima mi-a fost din nou sfâșiată.

Singură, înglodată în datorii despre care habar nu am avut și cu doi băieți de crescut, nu am avut de ales și am fost nevoită să mă întorc în Tennessee, în locul unde am refuzat atâția ani să revin. El nu ar fi trebuit să fie acolo. Ar fi trebuit să fiu în siguranță în acel loc, la ferma părinților mei. Și totuși, viața găsește mereu moduri în care să te surprindă.

De data asta însă, rolurile sunt inversate. Decizia îmi aparține. Există o a doua șansă, dar nu știu dacă noi doi putem repara ceea ce a fost cândva distrus….

„O poveste de dragoste despre a doua șansă – tumultuoasă, evocatoare, sexy și explozivă. Povestea lui Presley și Zach vă va pătrunde adânc în inimă.“ Vilma’s Book Blog

„O combinație superbă de emoție, iubire, suferință și speranță. Spune-mi că rămâi este memorabilă și mișcătoare. Corinne Michaels s-a întrecut pe sine.“ New York Times

Veți citi întreaga poveste în romanul SPUNE-MI CĂ RĂMÂI de Corinne Michaels. De joi, 4 noiembrie, la chioșcurile din toată țara!

 

Cărțile din colecția Moon Light pot fi comandate pe litera.ro, libris.ro, elefant.ro, carturesti.ro, cartepedia.ro, librex.ro, librariadelfin.rolibrarie.net

Recenzii și prezentări cărți din colecția Moon Light

Colecția Moon Light noiembrie 2021

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *