Delicatese Literare
Prezentari carti

Spune-mi ce visezi de Sidney Sheldon, colectia Carti Romantice

SPUNE-MI CE VISEZI spune-mi
Sidney Sheldon
Titlu original: Tell me your dreams
Ashley Patterson este convinsă că este urmărită, însă hărțuitorii obsedați par să facă parte dintr-o altă lume, nu a ei. Căci Ashley, specialistă în computere într-un mic orășel din Silicon Valley, duce o viață extrem de liniștită și retrasă. Colega ei de serviciu, Toni Prescott, este o fire total diferită – voluntară și neinhibată, spune întotdeauna ce gândește și flirtează cu necunoscuți întâlniți pe internet. Iar Alette Peters preferă să viziteze muzee sau să își petreacă timpul în compania iubitului ei pictor.
Cele trei femei par să nu aibă nimic în comun – până când o serie de crime oribile, în care victimele sunt bărbați uciși în cele mai groaznice moduri, declanșează un val de panică în întreaga țară. Probele găsite la locul crimelor duc la o singură arestare, dar acesta este doar începutul. Căci ce urmează va reprezenta unul dintre cele mai bizare procese ale secolului – iar verdictul și consecințele lui vor dezgropa secrete din trecut ce vor schimba pentru totdeauna viitorul celor implicați.
„Ashley se gândi la toate evenimentele misterioase care se petrecuseră: cineva îi intrase în apartament şi îi făcuse diverse şicane… călătoria la Chicago…mesajul lăsat pe oglindă… şi acum poliţia care o acuza de lucruri inimaginabile despre care nu ştia nimic. Exista fără îndoială o conspiraţie teribilă împotriva ei, dar nu avea idee cine putea fi în spatele ei sau de ce.”
„Cei doi bărbaţi priviră uluiţi cum persoana din faţa lor începu să se
schimbe. Buzele i se strânseră devenind mai subţiri şi trăsăturile i se modificară aproape complet. Îşi îndreptă spatele, şi faţa îi deveni brusc foarte vie. Deschise ochii, iar aceştia sclipeau. Era o transformare absolut incredibilă.”
„– David, nu e nevoie decât să te uiţi la Ashley şi să-ţi dai seama că este nevinovată.
– Sandra, nu e nevoie decât să te uiţi la dovezile pe care le-a lăsat asupra victimelor ca să ştii că ea le-a ucis. Dar faptul că le-a ucis este cu totul şi cu totul altceva decât acela că ar fi vinovată. Acum tot ce trebuie să fac eu e să conving şi juriul de asta.”
Nu vă dezvăluim mai mult, vă îndemnăm să citiți romanul SPUNE-MI CE VISEZI de Sidney Sheldon – apariţie apare vineri 08 aprilie 2016 la toate punctele de difuzare a presei împreună cu revista Libertatea pentru Femei.
Sursa: Carti Romantice

8 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *