Delicatese Literare
Prezentari carti

Stapanul inimii mele de Kelly Bowen, Colectia Iubiri de poveste, Editura Litera/Alma

Stăpânul inimii mele de Kelly Bowen – prima carte dintr-o noua serie, Sezon de scandal (Duke of My Heart)
  1. Stăpânul inimii mele (Duke of My Heart – 2016) – prezentare
  2. Un duce de neuitat (A Duke to Remember – 2016) – prezentare
  3. Un târg cu diavolul (Between the Devil and the Duke – 2017) – prezentare
Căpitanul Maximus Harcourt, cel de-al zecelea duce de Alderidge, poate face față furtunilor tropicale, mărilor învolburate și celor mai neîmblânziți pirați. Însă, când se întoarce acasă din ultima călătorie și găsește un conte dezbrăcat – și mai ales decedat într-un mod destul de neconvenabil – legat de patul surorii lui dispărute, nu poate găsi ajutor decât într-un singur loc. Și se trezește la mila domnișoarei Ivory Moore, cunoscută în toată Londra pentru abilitatea ei de a înăbuși din fașă cele mai răsunătoare scandaluri.
Domnișoara Moore tratează situația îngrozitoare de parcă asemenea lucruri s-ar întâmpla zi de zi. Ochii ei întunecați sunt prea mari, buzele îi sunt prea pline, pomeții prea ascuțiți. Și cu toate acestea, imaginea de ansamblu este cumva… fără cusur. La fel ca dragostea lui pentru ea – imperfectă, neașteptată, și totuși cum nu se poate mai adevărată.
„Ochii lui se opriră deodată asupra gurii ei, și dorinţa o copleși, transformându-se într-un foc lichid ce îi curgea prin vene și făcându-i corpul să vibreze. Tot ceea ce avea de făcut era să se aplece în faţă. Să se ridice pe vârfuri și să își lase buzele pradă buzelor lui.”
„Niciodată, în toată viaţa lui, nu își dorise vreo femeie așa cum o dorea pe ea. Reușise cumva să îi intre pe sub piele, înfierbântându-i sângele ca un drog nemaipomenit de puternic, ce avea puterea să îi afecteze percepţia asupra a tot ceea ce îl înconjura.”
„– Știu cine ești. Ești Ivory Moore. Ești femeia care a îmbrăcat la loc un cadavru pentru a-mi salva sora. Femeia care m-a sărutat pentru a mă salva de mine însumi. Ești singura care înţelege de ce
nu voi putea fi pus vreodată într-o închisoare ce mi-a fost hărăzită de soartă și de împrejurări.
Ea înghiţi cu greu, emoţia punându-i un nod în gât.
– Ești femeia în care am încredere.”
Citatele de mai sus fac parte din romanul STĂPÂNUL INIMII MELE de Kelly Bowen care a apărut in 16.04.2016 la toate punctele de difuzare a presei împreună cu ziarul Libertatea.
Sursa: Carti Romantice

Kelly

31 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *