Delicatese Literare
Prezentari carti

Stăpânul jocului de Sidney Sheldon, Colectia Carti Romantice, Editura Litera/Lira

Stăpânul jocului

(Master of the Game)

Sidney Sheldon 

Editura Litera/Lira

Colectia Carti Romantice

Kate Blackwell, una dintre cele mai bogate și mai puternice femei din lume, a reușit să păstreze intact misterul care a învăluit-o de-a lungul vieții, rămânând mereu înconjurată de sute de întrebări fără răspuns. Tatăl ei era un căutător de diamante care, prin tenacitate și îndrăzneală, a adunat o avere dincolo de orice închipuire. Mama ei era fiica unui negustor lipsit de scrupule. Ea însăși nu a fost un rod al dragostei, ci al unei răzbunări pline de ură.
Acum, Kate își serbează a nouăzecea aniversare înconjurată de cele mai importante personalități ale lumii politice și de afaceri din Statele Unite, primind chiar și o telegramă de la Casa Albă. Însă fantomele trecutului nu-i dau pace. Fantomele prietenilor și ale dușmanilor, fantomele unei existențe din care n-au lipsit șantajul și crima, fantomele unui imperiu clădit pe ambiție pură. Privindu-și membrii familiei – un lunatic, o asasină și o idealistă incurabilă –, bătrâna doamnă are o singură preocupare: să găsească un succesor demn de a-i călca pe urme.
„Îl trase spre ea şi îşi apăsă buzele pe ale lui. Simţind că opunea rezistenţă vru să se dea înapoi, dar el îi înconjură trupul cu braţele şi îi răspunse la sărut.
– Kate…
– Credeam că n-o să mai vină niciodată clipa asta…şopti ea.”
„Ea era cea care deţinea controlul. Se bucura de privirile rugătoare ale băieţilor şi ale bărbaţilor care voiau să facă dragoste cu ea. Îi plăcea să-i necăjească, urmărindu-i cum deveneau din ce în ce mai înfometaţi. Îi plăceau şi promisiunile mincinoase pe care i le făceau pentru a o poseda, dar, mai mult decât orice, îi plăcea puterea pe care o avea asupra trupurilor lor.”
„De câte ori se afla în compania unei femei frumoase, el nu pomenea nimic despre înfăţişarea ei, ci îi dădea impresia că îl interesau gândurile şi sentimentele ei, că era un suflet care îi împărtăşea visurile.”
Veți putea citi întreaga poveste în STĂPÂNUL JOCULUI de Sidney Sheldon, de vineri 13.05.2016 la toate punctele de difuzare a presei împreună cu revista Libertatea pentru Femei. Un roman încărcat de suspans, intrigi și pasiune!
Sursa: Carti Romantice

Cărțile autorului Sidney Sheldon pot fi comandate pe elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți Sidney Sheldon

23 Comments

Spune-ți părerea!