Delicatese Literare
Prezentari carti

Străinul de lângă mine de Irina Binder, Editura FOR YOU

Străinul de lângă mine 

Irina Binder

Editura FOR YOU

Nr.pagini: 288

Străinul de lângă mine este noua carte semnată de autoarea bestsellerelor: Fluturi și Insomnii, Irina Binder.
Noul roman are ca eroine trei prietene, “de vârste diferite, cu povești diferite, demente, dar reale sută la sută”.
Cartea este inspirată și de această dată din realitate și promite povești picante, fără cenzuri.
Străinul de lângă mine
Este omul căruia i-ai dăruit timp de mulți ani – poate o viață întreagă – cele mai bune gânduri, visuri, sentimente și realizări ale tale.
Este vecinul sau colegul cu care te intersectezi uneori, cu care poate că te și saluți și care își trăiește bucuriile și tristețile vieții la o ușa sau la un perete distanță de ține.
Este necunoscutul pe care hazardul sau Destinul ți-l aduce în cale într-o bună zi, preț de o conversație ce îți schimbă viață.
Este acel miez al tău adeseori lăsat în tăcere, în uitare, dar care își face auzită vocea deopotrivă stranie și familiară atunci când te privești cu adevărat în oglindă.
Cine ești Tu? Cine este Celălalt?
Cu stilul ei inconfundabil și cu finețea și curajul care au cucerit definitiv milioane de cititori, Irina Binder sparge și de această dată tiparele, obișnuințele și prejudecățile, pentru a lasă vederii ceea ce suntem cu adevărat și pentru a ne rafina privirea că să vedem cine ne este realmente Străin și de ce.
Privirea pătrunzătoare a Irinei Binder și scriitura ei puternică și delicată în același timp urmăresc în Străinul de lângă mine volutele unor destine reale, familiare multora dintre noi. Autoarea caută în toate pliurile existenței Adevărul despre sine și despre ceilalți. Întrucât viață are o consistentă instabilă, identitățile și adevărurile par și ele inconsistente, după cum descoperă personajele din Străinul de lângă mine, după cum descoperim și noi cu fiecare om întâlnit pe Cale.
„M-am gândit la un moment dat să nu exagerez, dar o voi scrie așa cum simt, fără cenzuri… Sunt sigură că o să vă placă și că veți îndrăgi mult personajele. Povestea este inspirată din realitate. Sper să reușesc să va transmit emoțiile personajelor, dar și mesajele pe care le oferă povestea.” – Autoarea

Cartea se poate comanda pe elefant.rolibris.ro, dol.ro, librarie.net

Recenzii și prezentări cărți autori români

Recenzii și prezentări cărți Irina Binder

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *