Delicatese Literare
Prezentari carti

Străinul din oglindă de Sidney Sheldon, Editura Litera/Lira, Colecția Cărți Romantice

Străinul din oglindă

(A Stranger In The Mirror – 1976)

Sidney Sheldon

Editura Litera/Lira

Colecția Cărți Romantice

Toby Temple este o mare vedetă, cel mai amuzant om din întreaga lume, aplaudat și felicitat oriunde urcă pe scenă și solicitat de cei mai importanți oameni din industria divertismentului și de cei mai mari regizori de la Hollywood. Renumele pe care și l-a făcut, calitățile fizice și felul lui de a fi îi pot aduce orice femeie pe care și-o dorește, însă, dincolo de imaginea lui de vedetă de renume mondial, se află un bărbat pentru care singurătatea este cea mai mare povară.

Jill Castle este o tânără fermecătoare care se chinuiește să răzbată în nemiloasa lume a actorilor nevoiți să înceapă de jos. Ea are un trecut întunecat și cufundat în mister, dar este chiar mai ambițioasă decât Toby, așa că nimic nu îi poate sta în cale. Dezamăgită de modul în care a fost primită în lumea la care visa, ea nutrește dorința de a se răzbuna pe toți cei care au refuzat să îi dea vreo șansă ‒ și va pune la cale răzbunarea cu zâmbetul pe buze. Știe foarte clar ce își dorește și că modalitatea cea mai bună de a ajunge unde visează este să accepte asocierea cu Toby Temple ‒ nu oricum, ci ca soție a lui.

Împreună, cei doi sunt inegalabili ‒ cuplul care are lumea la picioare. Însă stilul lor de viață nu poate rămâne fără consecințe…

Citate:

„Nu exista nici un tărâm pe nume Hollywood. Era doar o stare de spirit, un vis amăgitor care îi ispitea pe mii de oameni altfel normali să dea în nebunia de a vrea să devină vedete. Cuvântul Hollywood devenise un magnet pentru miracole, o capcană care îi ademenea pe oameni cu promisiuni minunate, un cântec de sirenă al dorințelor îndeplinite pe care apoi le distrugea.”
„Era considerată una dintre cele mai fierbinți puicuțe din lumea filmului, și toți voiau să-și ia porția. Iar Jill nu-i refuza. Numai că, de fiecare dată când își dăruia farmecele, trupul avea tot mai puțin respect și iubire față de sine, însă mai multă ură și înverșunare.
Nu știa când și cum, dar știa că într-o bună zi orașul ăsta avea să plătească pentru tot ce-i făcuse.”
„Nici unul nu știa cine făcuse prima mișcare. Ce începuse ca un gest de tandrețe și de consolare se transformă într-o dorință carnală aproape animalică. Se sărutau flămânzi, iar el o ținea strâns în brațe.”
Îi spuse totul, își puse inima pe tavă, iar emoția lui o zgudui profund pe Jill.
– Pe tine te-am iubit în tot acest timp.
Ea îl asculta nemișcată, iar trupul îi era străbătut de fiori de fericire. Era ca un vis, un vis minunat ce devenise realitate. Era tot ce își dorise, tot ce visase. Jill se uita la bărbatul de lângă ea și își amintea senzația pe care i-o ofereau brațele lui puternice, atingerea lui, dorința lui și simți cum o avalanșă de senzații îi răscolește trupul.”

Veți citi întreaga poveste în romanul STRĂINUL DIN OGLINDĂ de Sidney Sheldon. De vineri, 01.10.2020, la chioșcurile din toată țara!

Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autorului Sidney Sheldon pot fi comandate pe elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți Sidney Sheldon

Colecția Cărți Romantice octombrie 2020

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *