Delicatese Literare
Prezentari carti

Străinul seducător de Kerrigan Byrne, Editura Litera, Colecția Iubiri de poveste

Străinul seducător

(A Dark and Stormy Knight – 2019)

Kerrigan Byrne

Editura Litera/ Alma

Colecția Iubiri de poveste

Volumul cu nr. 7 al seriei „Rebeli victorieni“ și volumul nr. 1 dintr-o nouă serie, Seria Fetele Goode/Goode Girls Series

 1. 1. Tâlharul de inimi – Editura Litera (The Highwayman – 2015) – recenzie
 2. 2. O țintă seducătoare – Editura Litera (The Hunter – 2016) – recenzie 
 3. 3. Demonul scoțian – Editura Litera (The Highlander – 2016) – recenzie 
 4. 4. Ducele barbar – Editura Litera (The Duke – 2017) – recenzie
 5. 5. Un mariaj neconvenţional – Editura Litera (The Scot Beds His Wife – 2017) – recenzie
 6. 6. Ducele cu tatuaj (The Duke with the Dragon Tattoo – 2018) – recenzie 
 7. 7. Străinul seducător (A Dark and Stormy Knight – 2019)
 8.     7.5. The Earl of Christmas Past – 2020
 9. 8. The Earl on the Train – 2021
 1. 1. Străinul seducător (A Dark and Stormy Knight – 2019) – prezentare
 2.     1.5. The Earl of Christmas Past – 2020
 3. 2. Aventuriera (Courting Trouble – 2020) – prezentare
 4. 3. Flirturi periculoase – Dancing With Danger – 2021 – prezentare
 5. 4. Tentațua seducției – Tempting Fate – 2021 – prezentare
 6. 5. Crying Wolfe – 2021
 7. 6. Flirting with Disaster
 8. 7. Playing with Fire
 9. 8. Dealing with the Devil

Sir Carlton Morley, șef al Scotland Yard, cunoscut ca un justițiar, bun luptător, cu voință neclintită, a fost un hoț și un criminal în copilărie. Acum stă noaptea la pândă, jurând să nu cadă niciodată în ispită. Până când apare Prudence Goode care tânjește după o noapte de pasiune, înainte de a se supune unei vieți plictisitoare. Când se lasă cuprinși de pasiune, această slăbiciune a lui Morley poate fi folosită de dușmani împotriva lui.

Despre Sir Carlton Morley se știe că are o voință de fier, este mereu concentrat și are un simț teribil al dreptății. Și-a asigurat averea și faima ca detectiv al Scotland Yard, devenit inspector-șef. Când era pușcaș în armată, era recunoscut pentru ochiul deosebit de ager. Dar când era doar un băietan, pe străzile Londrei, era o cu totul altă persoană: frate geamăn, hoț și criminal, până când o tragedie personală i-a schimbat viața. Acum se furișează noaptea căutând dreptate și răzbunare, jurând să nu se lase tentat, căci iubirea este doar o altă slăbiciune pe care nu și-o poate permite.

Pe Prudence Goode cea cuminte și corectă o așteaptă o viață plicticoasă și monotonă, dar, înainte de a-și accepta soarta, vrea să aibă parte de o noapte de aventură. Ajunsă într-un loc unde fetele cuminți nu au ce căuta, se împiedică la propriu de un bărbat seducător, al cărui trup pare a fi făcut din mușchi, umbre și furie reținută. El este alesul, fără îndoială!
Pasiunea lor scapă de sub control, iar Morley își dă seama, prea târziu, că femeia cea ispititoare este cu adevărat slăbiciunea lui, una pe care dușmanii o pot exploata ca să-i vină de hac.

Citate:

„Voia s-o sărute din nou. Nu mai voia să se oprească din a o săruta și, tocmai din cauza asta, nu-și dădu voie s-o facă.

Era periculos s-o sărute. La fel de periculos ca și îmbrățișarea ei dulce.

Un bărbat putea să devină de bunăvoie prizonierul unor asemenea lanțuri și el nu voia asta. Nu se așteptase la o asemenea dulceață.

Nu fusese pregătit pentru emoția declanșată în corpul lui.”

„Simțea plăcere pe măsură ce o oferea, iar Pru se gândi că asta trebuiau să facă iubiții. Deoarece bărbatul îi lăsa senzația de iubit, chiar dacă dragostea nu avea nimic de-a face cu motivul pentru care erau acolo, în întuneric, pe pământ.

Era mai degrabă ca un rit. Un ritual carnal, care se tot intensifica. Unul binecuvântat de vrăjitoare care ar fi fost arse cândva în trecut. Așa cum ardea ea atunci. Ardea în timp ce el turna căldură lichidă pură în ea, cu brutalitate din ce în ce mai mare.”

„Corpul ei se topi, lipit de al lui. În timp ce el o săruta ca și cum încerca să compenseze pentru fiecare noapte în care fusese absent și fiecare dimineață pe care Pru o petrecuse singură. Sub fervoarea îmbrățișării lui exista o blândețe emoționantă. Un fel de minune copleșitoare care o emoționa până în adâncul oaselor.”

Veți putea citi întreaga poveste în romanul STRĂINUL SEDUCĂTOR de Kerrigan Byrne, de luni, 26 iulie 2021, la chioșcurile din toată țara!

Sursa: Cărți Romantice

Listă cărți apărute în Colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Cărțile autoarei Kerrigan Byrne pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, librariadelfin.ro, librarie.net, carturesti.ro, emag.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Colecția Iubiri de Poveste iulie 2021

Listă cărți Kerrigan Byrne

Recenzii și prezentări cărți Kerrigan Byrne

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *