Delicatese Literare
Prezentari carti

Sub asediul iubirii de Johanna Lindsey, Editura Litera, Iubiri de poveste

SUB ASEDIUL IUBIRII

vikingul

Johanna Lindsey

Editura Litera/Alma
Titlul original: Surrender My Love
Volumul al treilea al seriei „Familia vikingilor Haardrad” (Haardrad Family Series), din care au aparut „Flăcări si gheata” şi „Inimi aprinse”.
Aflat într-o misiune, chipeșul viking Selig Haardrad este atacat de hoți și aproape că își pierde viața. Ajuns în cele din urmă să ceară ajutorul stăpânei ținutului, Lady Erika, este considerat spion și aruncat în temnițele castelului. Ba mai mult, aroganța lui o face pe Erika să pună să fie biciuit, iar ceea ce îl ține în viață, în ciuda durerii și a febrei care îi chinuie trupul, este un singur gând: răzbunarea!
Curând roata destinului se întoarce: sora lui Selig, Kristen, vine să-i pledeze nevinovăția, sprijinită de o armată impresionantă, și, evident, iese învingătoare din această înfruntare.
Acum este rândul lui Selig să o ia prizonieră pe Erika. El însă nu este interesat să îi plătească cu aceeași monedă și să-i facă vreun rău, ci să înfrângă spiritul mândru al acestei „regine de gheață“, cucerind-o cu o armă care nu a dat niciodată greș: pasiunea.
Ceea ce nu și-a imaginat este că propria inimă va ajunge să fie supusă de frumusețea Erikăi și de dorința aprinsă pentru superba daneză. La rândul ei, Lady Erika începe să-l descopere pe acest viking frumos ca un zeu și își dă seama că răzbunarea poate fi cu adevărat dulce când adevăratul învingător este dragostea.
„O uluia uneori că pasiunea din care se născuse viaţa lor împreună nu pălise deloc. Putea exploda la fel de intens ca în tinereţea lor, sau putea să ardă mocnit, lăsându-se savurată, însă era întotdeauna acolo și întotdeauna împărtășită.”
„Senzualitatea era trăsătura ce o definea. I se revărsa din fiecare mișcare, din fiecare privire. Știa cum să îi împingă pe bărbaţi în pragul nebuniei în dorinţa lor de a o avea, și odată ce se întâmpla acest lucru, îi transforma în sclavii ei. Era în asemenea măsură o parte din ea încât nici măcar nu trebuia să facă un efort conștient pentru a seduce. Era firesc. Era inevitabil. Încă nu cunoscuse nici un bărbat care să nu-și dorească să o facă a lui.”
„Ești cel mai blând bărbat din câţi am cunoscut vreodată. Ai vrut să mă urăști, dar nu ai fost în stare. Ai vrut să mă rănești, dar nu ai fost în stare. Ar trebui să-mi fie milă de tine că te înfrânge propria ta fire, dar nu pot decât să mă bucur, căci mi-a oferit un bărbat cu adevărat remarcabil pe care să-l iubesc.”
Veți citi întreaga poveste în romanul SUB ASEDIUL IUBIRII de Johanna Lindsey, volumul al treilea al seriei „Familia vikingilor Haardrad”. Apariție sâmbătă 01.10.2016, la toate punctele de difuzare a presei împreună cu ziarul Libertatea.
Sursa: Carti Romantice

51f1rlg8btl-_sx302_bo1204203200_ 19039419

Cărțile autoarei Johanna Lindsey pot fi comandate pe libris.ro, elefant.ro, librarie.net, emag.ro, cartepedia.ro

Recenzii și prezentări cărți Johanna Lindsey

 

17 Comments

Spune-ți părerea!