Delicatese Literare
Prezentari carti

Sub pretextul iubirii de Sandra Brown, Editura Litera, Colectia Carti Romantice

Sub pretextul iubirii (Texas! Lucky – 1990) 

Sandra Brown

Editura Litera

Colecția Cărți Romantice

  1. Sub pretextul iubirii (Texas! Lucky – 1990)
  2. Legile inimii (Texas! Chase – 1991)
  3. O ispită irezistibilă (Texas! Sage – 1991)
Arătos și charismatic, Lucky Tyler este un rebel înnăscut, atrăgând necazurile – și femeile – ca un magnet. Dar într-o seară, când se ia la harță cu doi bătăuși pentru a proteja onoarea unei necunoscute, Lucky descoperă că viața i se poate complica într-o secundă. După o noapte de vis petrecută împreună, urmează o dimineață de coșmar. Lucky se trezește singur, iar acasă îl așteaptă vești cum nu se poate mai proaste: un incendiu a mistuit o bună parte din utilajele companiei de foraj Tyler, iar anchetatorii îl suspectează chiar pe el, bănuindu-l că ar încerca să facă rost de bani din asigurare. Acum, misterioasa femeie devine mai mult decât obiectul obsesiei lui. Este singura care îl poate salva, oferindu-i un alibi.
Cu sufletul sfâșiat între chin și extaz, Devon Haines se luptă cu propriii demoni, încercând în zadar să scape de amintirea clipelor fierbinți petrecute alături de necunoscutul care i-a furat inima. Când bărbatul îi dă de urmă, ea se trezește pusă în fața celei mai dificile alegeri din viața ei. Să-l ajute ar însemna să-și dezvăluie cele mai ascunse secrete, dar un refuz i-ar pune în primejdie pe el și pe toți ai lui. Oricare i-ar fi decizia, Devon riscă să-l piardă pentru totdeauna.
„Lucky a privit în jos către femeie, oferindu-i acel zâmbet cald şi acel semn leneş cu ochiul care îmboldiseră o legiune întreagă de femei să îşi lepede raţiunea şi hainele.”
„Obişnuia să ia în derâdere femeile care se lăsau impresionate de feţe chipeşe, de trupuri musculoase şi de avansuri nonşalante. Se credea mai deşteaptă de atât. Era prea inteligentă, prea selectivă, avea prea mult discernământ pentru a se îndrăgosti de un bust cu păr auriu şi de nişte ochi albaştri cu gene lungi. Şarmul lui îi topise convingerile morale şi hotărârea feministă. Lucky Tyler reuşise ceea ce nici un alt bărbat nu mai făcuse până atunci – să-i atingă inima, trupul.”
„…să presupunem că sărutul de mai devreme nu ne-a năucit pe amândoi. Să presupunem că, în momentul ăsta, sângele tău nu clocoteşte. Să uităm de toate astea şi să ne concentrăm atenţia asupra problemelor mele… în afară de cele pe care le am cu tine, vreau să spun. Să discutăm despre cât de multă nevoie am să fii alibiul meu.”
„Dar dragostea merge mână în mână cu onoarea. Asta era o lecţie pe care copiii Tyler o învăţaseră de la ambii părinţi. Dacă iubeşti pe cineva, s-ar putea să-l răneşti, să-l dezamăgeşti, să-l superi, dar niciodată, niciodată nu poţi să-l dezonorezi.”
Veți citi întreaga poveste în romanul SUB PRETEXTUL IUBIRII de Sandra Brown. De vineri 09.02.2018 la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei!
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Sandra Brown pot fi comandate pe libris.ro, elefant.ro, litera.ro, cartepedia.ro, carturesti.rolibrarie.net, librariadelfin.ro, librex.ro, emag.ro

Recenzii și prezentări cărți Sandra Brown

3 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *