Delicatese Literare
Prezentari carti

Sub vraja iubirii de Candace Camp, seria Neobișnuiții Moreland, Editura Litera, Colecția Iubiri de Poveste

Sub vraja iubirii (Mesmerized – 2003)

Candace Camp

Editura Litera

Colecția Iubiri de Poveste

  1. Sub vraja iubirii (Mesmerized – 2003)
  2. O lady greu de cucerit (Beyond Compare– 2004)
  3. Misterul de la Winterset (Winterset – 2004) – prezentare
  4. Plăceri și surprize (An Unexpected Pleasure– 2005)
  5. His Sinful Touch – 2018
  6. His Wicked Charm – 2018
  7. Her Scandalous Pursuit – 2020
  8. His Improper Lady – 2021

Olivia Moreland este mândră de reușitele de care s-a bucurat în încercarea de a deconspira șarlatanii, în mod special atunci când vine vorba despre sfera spirituală. Însă, când Lord St. Leger îi solicită ajutorul pentru a investiga un medium despre care este convins că doar o escrochează pe mama lui, Olivia nu poate nega senzația de pericol iminent pe care o are când ajunge la străvechea lui moșie ‒ la fel cum nu poate nega nici legătura ciudat de familiară și de intimă pe care simte că o are cu Stephen.

Ultima oară când a asociat termenul de „acasă“ cu reședința Blackhope, Stephen a avut parte de o lovitură care l-a zdruncinat: a privit neputincios cum fratele lui cel mare a revendicat nu doar titlul familiei, ci și pe femeia de care Stephen era îndrăgostit. Acum, ca urmare a morții neașteptate a fratelui său, Stephen se vede nevoit să se întoarcă la moșia familiei, unde lucrurile nu par să fie deloc liniștite.

Cine este responsabil pentru moartea prematură a fratelui său și ce ar putea fi de ajutor pentru ca mama lui să își găsească liniștea? Și oare ce anume îl atrage cu deosebită forță la Olivia Moreland, reușind să reaprindă o pasiune cum nu a mai simțit niciodată?

Citate:

„Stephen se apropie de ea, iar inima ei bătea cu putere. Închise ochii, și apoi, buzele lui erau pe ale ei, moi și fără grabă. Olivia nu mai fusese sărutată vreodată, dar senzaţia nu semăna cu nimic ce-și imaginase. Sărutul lui deveni mai profund, iar căldura o copleși.”

„– O simt. Nu am putut sta acolo; senzaţia a fost prea puternică. I-am simţit prezenţa în acea cameră. Nu am putut să merg înăuntru. Era ca și cum se împingea în mine, mă sufoca.
Olivia se cutremură, iar fiorul trezi o senzaţie și mai intensă în ea, care radia din centru. Își înfășură braţele în jurul corpului, incapabilă să se oprească din tremurat. Simţea frigul până în oase.”

„Olivia se simţea relaxată și caldă, satisfăcută până în adâncul sufletului. Nici un gând, nici o problemă nu o deranjară în timp ce plutea în regatul desfătării. În acel moment, nu exista nici o dragoste din trecut care să-l bântuie pe Stephen, nici un medium sau ședinţe de spiritism, nu mai existau femei fantomatice care să alunece pe holurile din Blackhope sau să dea buzna în visele oamenilor.
Pur și simplu, stătea în braţele bărbatului pe care îl iubea.”

Veți citi întreaga poveste în romanul SUB VRAJA IUBIRII de Candace Camp, o nouă autoare și primul volum al seriei „Neobișnuiții Moreland”.

De sâmbătă, 21.09.2019, la chioșcuri alături de ziarul Libertatea.

Sursa: Cărți Romantice

Cărțile apărute la Editura Litera/Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Spune-ți părerea!