Delicatese Literare
Prezentari carti

Subjugarea lui Shane MacKade de Nora Roberts – Colectia carti romantice Editura Litera

SUBJUGAREA LUI SHANE MACKADE – recenzia pe site o găsiţi AICI

Nora Roberts

Titlul original: The Fall of Shane MacKade
Face parte din seria The MacKade Brothers: Întoarcerea lui MacKade (The Return of Rafe MacKade), Mândria lui Jared MacKade (The Pride of Jared MacKade), Inima lui Devin MacKade (The Heart of Devin MacKade), Subjugarea lui Shane MacKade (The Fall of Shane MacKade)
Spre deosebire de frații săi mai mari, Shane e foarte atașat de pământurile care s-au transmis în familie de la o generație la alta și de care se ocupă cu devotament și pricepere.
Este cunoscut în tot ținutul drept un crai pe care femeile îl adoră, însă nu reușesc să-l prindă în mrejele căsătoriei.
Rebecca Knight și-a petrecut întreaga viață adunând titluri universitare prestigioase. De curând, a hotărât să-și schimbe radical nu doar domeniul de studiu, orientându-se spre fenomenele paranormale, ci și înfățișarea de tocilară tipică, transformându-se într-o tânără elegantă și plină de farmec.
Preocupările academice o îndreaptă spre Antietam, orășel din Maryland unde, în 1862, a avut loc una dintre cele mai sângeroase bătălii ale Războiului Civil american. Discuțiile cu membrii clanului MacKade, gazdele sale, îi indică o conexiune stranie între aceștia și strămoșii lor din urmă cu un secol și jumătate. Shane este singurul care afirmă categoric că nu a perceput nici o prezență supranaturală, dar spune oare adevărul? Între fermierul pragmatic și cercetătoarea genială, dar fără pic de experiență de viață ia naștere o legătură fragilă. Oare zilele de burlac convins ale lui Shane sunt numărate?
Veți citi întreaga poveste în SUBJUGAREA LUI SHANE MACKADE de Nora Roberts, volumul al patrulea al seriei Fraților Mackade. De vineri, 05 februarie 2016, la toate centrele de difuzare a presei împreună cu revista Libertatea pentru femei.

Sursa: Cărţi Romantice

18 Comments

Spune-ți părerea!