Delicatese Literare
Prezentari carti

Subjugarea unui marchiz de Vanessa Kelly, Editura Litera, Colectia Iubiri de poveste

Subjugarea unui marchiz (Mastering the Marquess

Vanessa Kelly

Editura Litera / Alma

Colectia Iubiri de poveste

1. Subjugarea unui marchiz (Mastering the Marquess – 2009)

2. Pasiunile unui conte (Sex And The Single Earl – 2010) – prezentare 

3. Contesa mea favorită (My Favorite Countess – 2011) – prezentare 

4. Nopți de seducție (His Mistletoe Bride – 2012) – prezentare 

De la moartea părinților ei, Meredith Burnley s-a mulțumit să ducă o viață solitară alături de sora ei vitregă, Annabel, pe care a înconjurat-o mereu cu toată grija și dragostea. Dar pacea surorilor este tulburată când unchiul și tutorele lor pune la cale un plan sinistru: să o oblige pe Meredith să se mărite cu fiul lui și să o interneze pe Annabel într-un azil de nebuni, ca să pună astfel mâna pe banii lor.
Disperată, Meredith are o singură opțiune: să fugă împreună cu Annabel la generalul Stanton, bunicul acesteia, care își renegase fiica în momentul când aceasta alesese să se mărite cu un comerciant. Sosirea lor intempestivă declanșează un scandal de familie de mult îngropat – și aprinde o poveste de dragoste neașteptată.
Fericită să le primească în sânul familiei, bunica lui Annabel se decide să le ajute, facilitându-le debutul în societate. Ea are, de asemenea, un candidat perfect pentru mâna nepoatei sale: Stephen Mallory, marchizul de Silverton, pe care vrea să-l convingă să-și abandoneze viața ușuratică și să își întemeieze, în sfârșit, o familie. Stephen este în mod clar captivat de la prima vedere – dar de sora greșită! Foarte hotărât să o facă pe Meredith a lui, Stephen este dispus să treacă peste toate obstacolele. Însă cea mai grea luptă va fi să o convingă pe Meredith că are dreptul la fericire.
„Nu fusese niciodată atât de nesigură pe ea însăși, atât de prinsă într-o încurcătură buimăcitoare de emoţii. Dorinţa lui o uimi și o înfricoșă, tocmai pentru că tânjea după ea mai mult ca după orice altceva pe lume. Dar cum ar fi putut ei să construiască un pod peste diferenţele dintre ei – diferenţe care rezultau din atât de multe lucruri încât nici măcar nu putea începe să le enumere. ”
„Când gura lui o întâlni pe a ei, pleoapele ei se închiseră fluturând ca și cum mintea ei trebuia să blocheze orice ar fi putut să îi distragă atenţia de la atingerea lui. La început, buzele lui le atinseră blând pe ale ei, abia sărutând arcul moale al gurii ei, atingând doar ca un fulg marginile buzelor ei. Apoi sărutul lui deveni ferm, apăsând cu insistenţă în timp ce limba îi luneca peste buza ei inferioară.”
„Apoi Meredith se încolăci strâns în jurul lui și se surprinse singură, izbucnind în lacrimi. Nu îi venea să creadă, dar inima ei se eliberase în sfârșit de singurătatea teribilă care o chinuise de când își putea aminti. Nu mai era singură.”
Veți citi întreaga poveste în romanul SUBJUGAREA UNUI MARCHIZ de Vanessa Kelly – apariție sâmbătă 19.05.2018 la toate punctele de difuzare a presei alături de ziarul Libertatea!
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile apărute la Editura Litera în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro

 

One Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *