Subjugarea unui scoțian de Maya Banks, seria Pasiuni scoțiene, Editura Litera, Colecţia Iubiri de poveste

0

Subjugarea unui scoțian

(Never Seduce a Scot – 2012)

Maya Banks

Editura Litera / Alma

Colecţia Iubiri de poveste

Traducerea: Irina Fulger

An apariție: 2019

Primul volum al seriei Pasiuni scoțiene/ The Montgomerys and Armstrongs Series:

1. Subjugarea unui scoțian – Editura Litera – Never Seduce a Scot – 2012
2. Highlander Most Wanted – 2013
3. Highland Ever After – 2019
Eveline Armstrong este iubită și protejată de familie, dar mulți o consideră nebună, căci frumoasa fiică a căpeteniei clanului Armstrong nu vorbește și nu comunică în nici un fel cu ceilalți. Dar nimeni nu știe că tânăra, rămasă fără auz în urma unui accident, a învățat să citească vorbele de pe buzele celor din jur și preferă să rămână în lumea ei tăcută. Curând însă, un decret al regelui o oblige să devină soția lui Graeme Montgomery, căpetenia clanului rival, iar Eveline acceptă resemnată – neștiind ce schimbări încântătoare vor avea loc în viața ei.
Deși crede că obligația de a se căsători cu o femeie pe care nu o vrea îi va nărui toate planurile de viitor, Graeme este intrigat de misterioasa Eveline, ale cărei buze tăcute sunt atât de ispititoare și ai cărei ochi inteligenți pot vedea până în adâncul sufletului său.
Dar, când rivalitatea dintre clanuri amenință să le distrugă fericirea pe care nu credeau că o vor găsi vreodată, războinicul scoțian este gata să mute munții din loc pentru a o salva pe cea care i-a învățat inima să audă cântecul magic al iubirii.
Citate:
„Îi plăcea să sărute. Majoritatea bărbaţilor nu aveau prea multă răbdare pentru asta. Oamenii lui glumeau că sărutul era o pierdere de timp și că era folositor doar pentru a curta fetele nedoritoare. Dar, dacă o fată voia, preferau să treacă direct la următorul pas.
Dar pentru Graeme sărutul era aproape la fel de intim ca actul intim. Nu era ceva ce trebuia grăbit sau făcut pentru a curta o fată mai reticentă. Era o exprimare a respectului.
„Braţele îi erau pline cu o fată dulce, blândă. A lui. Soţia lui. Una pentru care nu mai trebuia să se simtă vinovat că o dorea. Era la fel de capabilă ca el să înţeleagă căsătoria. Puteau avea o căsnicie normală dacă ea voia. Știa că el își dorea asta.
O sărută pe creștetul capului și rămase tăcut, pentru că ea nu l-ar fi auzit.
Ea se adânci cu încredere în îmbrăţișarea lui, și el îi inspiră parfumul, lăsându-l să zăbovească în nările lui în timp ce Eveline se ghemuia în braţele lui. Mai aveau multe de discutat, dar nu voia să pună capăt dulceţii îmbrăţișării.”
„După ultimele zile, avusese nevoie disperată de ceea ce el îi oferise cu o seară înainte. Tandreţe. Iubire. Gesturile lui îi arătaseră, mai mult decât ar fi putut să o facă vorbele vreodată, că o preţuia. Că ea însemna ceva mai mult decât o soţie cu care fusese obligat să se însoare.
Poate că într-o zi… Oftă melancolică. Poate că într-o zi avea să îi câștige iubirea. Oh, să poată auzi acele cuvinte! Să le audă cu adevărat.
Gândul acela o făcu să simtă o durere direct în inimă, care aproape o copleși.”
Veți citi întreaga poveste în romanul SUBJUGAREA UNUI SCOȚIAN de Maya Banks, primul volum al seriei „Pasiuni scoțiene” – apariție sâmbătă, 12 octombrie 2019.
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile apărute la Editura Litera în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro

Cărțile autoarei Maya Banks pot fi comandate pe libris.ro, elefant.ro, cartepedia.ro, carturesti.ro

Recenzii și prezentări cărți apărute în colecția Iubiri de poveste

Colecția Iubiri de poveste octombrie 2019

About Author

Spune-ți părerea!

%d blogeri au apreciat: