Delicatese Literare
Prezentari carti

Subjugată până joi – seria Căsătorii neașteptate de Catherine Bybee, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Subjugată până joi

(Treasured by Thursday – 2015)

Catherine Bybee

Editura Litera / Lira

Colecția Cărți Romantice

Gabriella Masini: o femeie bântuită de propriul trecut, cu cicatrice în suflet care stau mărturie a tragediei suferite nu cu multă vreme în urmă. De aceea, este convinsă că iubirile de basm se întâmplă numai altor oameni. Angajată la compania care se ocupă de aranjarea căsătoriilor pentru elite, este foarte pricepută să „citească“ oamenii – și ceva nu pare în regulă cu cel mai recent client: un miliardar dur și fermecător, care are propriile secrete. Când Gabi refuză să devină soția lui temporară, Hunter îi forțează mâna cu o ofertă pe care nu o poate refuza. Dar căsătoria cu un astfel de bărbat nu ar putea să dureze niciodată… sau oare se înșală?
Hunter Blackwell: un bărbat al cărui cont în bancă este pe măsura capacității nemiloase de a obține mereu ce își dorește. Și pentru moment, are propriile motive să își dorească o soție – iar senzuala și eleganta Gabi pare să îi îndeplinească toate cerințele.
Însă când căsătoria lor de conveniență pe termen limitat devine periculoasă nu numai pentru inimile lor, ci și pentru propriile vieți, Hunter descoperă cât de departe este dispus să meargă pentru a-și respecta jurământul de a o proteja pe Gabi „până când moartea îi va despărți“.

Veți putea citi întreaga poveste în romanul SUBJUGATĂ PÂNĂ JOI de Catherine Bybee, ultimul volum al seriei Căsătorii neașteptate – disponibil de vineri, 13 august, la chioșcurile din toată țara!

Sursa: Cărți Romantice

Cărțile apărute la Editura Litera / Lira în colecția Cărți Romantice pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.rolibrariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Cărți Romantice

Colecția Cărți Romantice iulie 2019

Colecția Cărți Romantice august 2019

Spune-ți părerea!