Delicatese Literare
Prezentari carti

Suflete captive de Karen Robards, Seria Surorile Banning, Editura Litera, Colecţia Cărţi Romantice

Suflete captive

(Irresistible – 2002)

Karen Robards

Editura Litera/ Lira

Colecţia Cărţi Romantice

  1. Atracţie scandaloasă, Editura Litera (Scandalous – 2001) – prezentare
  2. Suflete captive – Editura Litera (Irresistible – 2002)
  3. Înfruntarea inimilor – Editura Litera (Shameless – 2010) – prezentare
Claire Banning își îndeplinește visul suprem al unei debutante în înalta societate – acela de a se căsători cu un aristocrat bogat și de familie bună. Însă curând își dă seama că realitatea este foarte diferită de ceea ce-și închipuise. Îndurerată și cumplit de singură, Claire nu are ce face decât să-și joace rolul pe care societatea i-l cere, fără să mai aibă speranțe pentru o viață fericită. Când însă în timpul unei călătorii spre domeniul soțului ei este răpită, existența ei ia o turnură cu totul neașteptată.
Hugh Battancourt – un nobil chipeș, care a întors cu mult timp în urmă spatele înaltei societăți – este hotărât să nu cadă în mrejele prizonierei sale, pe când împart o cabină de pe un vas ce se îndreaptă spre Franța. Convins că frumoasa captivă ascunde secrete de o importanță vitală, intenționează să nu îi permită să le vândă inamicului. Dar când cei doi se angajează într-o luptă a inteligenței și a voinței, se trezesc atrași în mod irezistibil unul de celălalt.
Oare este posibil să descopere adevăratul sens al dragostei împreună cu acest străin chipeș? se întreabă Claire. Sau cei care sunt deciși să o ucidă îi vor spulbera pentru totdeauna visul de a avea parte de fericire?
Citate:
„– De ce m‑ai răpit? Ce vrei?
Când ultima frânghie căzu la pământ, el o privi. Faţa ei era la doar câţiva centimetri distanţă. Cu buclele ude şi încurcate, răspândite în jurul trăsăturilor ei delicate precum coama unui leu şi cu ochii strălucind un auriu metalic în lumina felinarului, părea o fiinţă sălbatică încolţită. O fiinţă sublim de frumoasă.”
„Spre groaza ei, îşi dădu seama că voia ca el să o sărute. Stătu absolut nemişcată – dacă nu punea la socoteală, ca să fie cinstită faţă de ea însăşi, un neaşteptat tremur care spera să fie doar interior – în timp ce el îi atinse buzele într‑un sărut.
Închise ochii şi scoase un mic geamăt. Buzele lui erau ferme şi calde, mişcându‑se peste ale ei cu o blândă fervoare ce o făcu să se piardă cu firea. Limba îi atinse buzele, apoi i se strecură în gură, iar fiorul ce apăruse în stomac se năpusti precum un foc sălbatic spre coapse şi sâni, stârnind o vibraţie dureroasă cum nu mai simţise până atunci.”
„Când îi privi buzele, arcuite acum într‑un zâmbet strâmb şi îşi aminti cum o sărutase, parcă se topi cu totul. Tulburată, îşi mută privirea – şi din întâmplare îi întâlni ochii. Erau negri ca de onix, dar în adâncimile lor i se păru că vede flăcărui jucăuşe de o mie de ori mai fierbinţi decât lumânarea a cărei lumină ar fi trebuit să o oglindească. Genunchii începură să‑i tremure, iar ea înregistră senzaţia cu uimire.
Îşi dădu seama că niciodată în viaţă nu mai simţise ce simţea acum cu Hugh.”
Veți citi întreaga poveste în romanul SUFLETE CAPTIVE de Karen Robards, volumul al doilea al seriei Surorile Banning. De vineri, 01.11.2019, la chioșcuri alături de revista Libertatea pentru Femei!
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Karen Robards pot fi comandate pe libris.ro, elefant.ro, librarie.net, cartepedia.ro, targulcartii.ro

Recenzii și prezentări cărți Karen Robards

Colecția Cărți Romantice noiembrie 2019

Listă cărți apărute în Colecția Cărți Romantice ordonate după autor și serii

Cărțile apărute la Editura Litera / Lira în colecția Cărți Romantice pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro

Spune-ți părerea!