Delicatese Literare
Prezentari carti

Suge-o, Andrei! de Andrei Ciobanu, Editura Litera

Suge-o, Andrei! 

Andrei Ciobanu

Editura Litera

460 pagini

Suge-o, Andrei! este continuarea poveştii semiamuzante Suge-o, Ramona!, apărută la Editura Trei
Singurul mod în care poți să afli dacă ai reușit să uiți cu adevărat o persoană pe care cândva o iubeai cu toată puterea ta este să te întâlnești cu ea, s-o privești în ochi și să nu-ți dorești s-o iei în brațe. Abia dacă reușești lucrul ăsta poți să spui că ești pregătit să treci mai departe.
Mulți dintre noi, dacă nu toți, am avut o poveste de iubire care ne-a dat lumea peste cap și ne-a făcut sufletul să zburde de fericire ori să urle de durere. O persoană care ne-a bântuit gândurile ani întregi și pe care cu greu am reușit să ne-o scoatem din suflet. O persoană pe care am căutat-o în fiecare relație nouă și care ne-a lăsat cicatrici invizibile, dar adânci.
Încercând s-o uite pe Anemona, Andrei are tot felul de aventuri, unele amuzante, altele neobișnuite. Dar, în realitate, el nu caută pe altcineva. Căutarea lui este o căutare de sine. Și de fiecare dată se regăsește în altă persoană, în mod diferit.
O carte care te va face să zâmbești, să râzi în hohote, să te gândești la propria relație sau, pur și simplu, să te miri ce mare-i grădina Domnului!
Sursa: Editura Litera
Citate:
“Niciodată să nu renunţi la un vis, indiferent cât de imposibil sau greu de realizat ar părea. Visurile sunt doar ale tale, sunt refugiul tău şi nu ţi le poate lua sau controla nimeni .”

Cartea Suge-o Andrei! de Andrei Ciobanu se poate comanda pe site-ul librex.ro

 

3 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *