Delicatese Literare
Prezentari carti

Surori secrete de Amanda Quick, Editura Litera/Lira

”Surori secrete” de Amanda Quick (Secret Sisters)
Pe vremuri, Madeline și Daphne erau apropiate ca niște surori, dar secretul care le-a despărțit în pragul adolescenței le-ar putea aduce acum moartea. Căci ele cunosc numele bărbatului care a încercat s-o violeze pe Madeline, pe când avea doar doisprezece ani, în hotelul bunicii sale. Și soarta lui le este cunoscută, sau cel puțin așa credeau.
După moartea misterioasă a bunicii sale, Madeline s-a întors în statul Washington, însă ultimele cuvinte ale unui muribund i-au transmis un avertisment îngrijorător: secretele pe care ea și Daphne le credeau îngropate pentru totdeauna au fost descoperite. Acum, după aproape două decenii, prietenia și teama le readuc pe cele două femei împreună. Cum nu se poate bizui pe poliția locală, Madeleine face apel la Jack Rayner, expertul care se ocupă de securitatea lanțului ei hotelier. În pofida misterelor care-l înconjoară, Jack este singurul om în care are încredere… și pe care-l dorește. După ce li se alătură și fratele lui Jack, Abe, un magician al computerului, cei patru declanșează lupta împotriva unui ucigaș care nu se va da înapoi de la nimic pentru a ascunde adevărul.
O sărută cu grijă, un sărut de primă întâlnire, menit să invite şi să seducă. Era un sărut liniştitor, care îi transmitea mesajul că era în siguranţă lângă el.[…]
Nu se aşteptase însă ca acea căldură mocnită dintre ei să erupă cu forţa şi energia unui fulger de vară. Sărutul se transformă în pasiune fără nici un avertisment.”
„Îşi ridică braţele pe după gâtul lui. În acel gest nu era nimic exersat, nici un pic de seducţie elaborată, deoarece Madeline nu mai sărutase niciodată pe nimeni în felul ăsta – cu atâta entuziasm, dorinţă şi anticipare.
Era un sărut care ştergea toate liniile pe care şi le trasase cu optsprezece ani în urmă. Un sărut care dobora orice stavile într-un fel pe care nu l-ar fi crezut posibil. Era un sărut care încălca regulile.
Jack îi răspunse în acelaşi fel, primitiv, lipsit de măiestria sau fineţea unui amant îndemânatic. Lăsându-se în voia instinctelor, îi dădea de înţeles că noaptea aceasta era diferită şi pentru el.”
Madeline şi Daphne stăteau pe muchia stâncii, privind înspre apă. Două fete încântate de perspectiva viitorului.
Ultimele cuvinte ale lui Tom îi reveniră în minte.
„Întotdeauna ţi-au plăcut răsăriturile mele.
Citatele de mai sus fac parte din romanul SURORI SECRETE de Amanda Quick. Odată început, va fi greu să îl lăsați din mână până la final!
Veți putea citi întreaga poveste în romanul SURORI SECRETE de Amanda Quick. De vineri 10.06.2016 la toate punctele de difuzare a presei împreună cu revistaLibertatea pentru Femei.

secret sisters

Cărțile autoarei Amanda Quick pot fi comandate pe elefant.rolibris.ro, librarie.netcartepedia.ro, carturesti.roemag.ro

Recenzii și prezentări cărți Amanda Quick

 

 

24 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *