Delicatese Literare
Prezentari carti

Talente ascunse de Amanda Quick, Editura Litera, Colectia Carti Romantice

Talente ascunse (Hidden Talents – 1993) 23303604

Amanda Quick

Colecția Cărți Romantice

Serenity Makepeace știe o mulțime de lucruri despre tofu și quinoa, însă n-are nici o idee despre gestionarea afacerilor.
Prin urmare, ca să vândă prin corespondență produsele realizate de locuitorii dintr-o comunitate hippie din statul Washington, are nevoie de ajutorul unui expert și apeleaz la cel mai bun din domeniu.
Caleb Ventress, un specialist de vârf în consultanța de business, este mult prea afectat de trecut și de relația dificilă cu rudele sale ca să accepte că are dreptul la fericire.
Colaborarea cu nonconformista Serenity, la început strict profesională, pare să se dezvolte într-o direcție nouă, tulburătoare. Va avea el tăria să renunțe la atitudinea rece și detașată pe care și-a cultivat-o ca să se lase în voia sentimentelor?
Evenimentele care se succed rapid – începând cu o tentativă de șantaj și sfârșind cu un accident suspect – nu-i lasă prea mult timp pentru reflecție. Toate dilemele lui au însă un răspuns: Serenity.
Iar concluzia întregii aventuri îi ia pe amândoi prin surprindere: dragostea adevărată își poate face apariția în cele mai neașteptate împrejurări.
„Serenity Makepeace avea ochii de culoarea cozii de păun şi o coamă sălbatică de păr roşu-aprins pe care nu reuşise s-o îmblânzească decât parţial cu o fundă neagră legată la spate. Radia un farmec straniu, ca de pe altă lume. Simţind cum i se zbârlise părul de pe ceafă, Caleb se gândi că femeia aceea fusese făcută ca să dănţuiască pe pajişti la miezul nopţii, sub clar de lună, şi nu ca să poarte negocieri pentru o firmă cu pretenţii.”
„Serenity îşi încolăci braţele în jurul gâtului său şi îi trase capul pentru ca buzele lui să revină pe ale ei, apoi începu să-l sărute cu o intensitate ameţitoare, care îi trimise prin corp unde de şoc şi îi alungă toate gândurile despre trecut şi viitor. Îl dorea, şi nimic altceva nu mai avea importanţă.”
„Triumful, satisfacţia, un sentiment de împlinire şi o bucurie copleşitoare îl cuprinseră simultan, un vârtej de sentimente pe care nu putea să le lămurească. Nici nu-i păsa. Un lucru era limpede în acel moment răscolitor, şi nu-i mai trebuia altceva. Era dorit de femeia visurilor lui.”
Veți citi întreaga poveste în romanul TALENTE ASCUNSE de Amanda Quick – apariție vineri 28.10.2016 la toate punctele de difuzare a presei împreună cu revista Libertatea pentru Femei.
Sursa: Cărți Romantice

 

hidden

Cărțile autoarei Amanda Quick pot fi comandate pe elefant.rolibris.ro, librarie.netcartepedia.ro, carturesti.roemag.ro

Recenzii și prezentări cărți Amanda Quick

9 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *