Tâlharul de inimi de Kerrigan Byrne, Editura Litera

2

Tâlharul de inimi (The HighwaymanTalharul de inimi

Kerrigan Byrne

Editura Litera

Colectia Iubiri de poveste

  1. Tâlharul de inimi – Editura Litera (The Highwayman – 2015) 
  2. O țintă seducătoare – Editura Litera (The Hunter – 2016) – prezentare 
  3. Demonul scoțian (The Highlander– 2016) – prezentare 
  4. Ducele barbar (The Duke – 2017) – prezentare
  5. Un mariaj neconvenţional (The Scot Beds His Wife – 2017) – prezentare
  6. The Duke with the Dragon Tattoo – 2018
  7. A Dark and Stormy Knight – 2019
Dorian Blackwell, Inimă Neagră din Ben More, este un ticălos fără suflet și fără milă. Cu inima și trupul marcate de cicatrice, Dorian este unul dintre cei mai bogați și mai influenți barbați din Londra, dispus să lupte până la ultima suflare pentru a obține ceea ce-și dorește – iar fermecătoarea și inocenta văduvă Farah Leigh Mackenzie se află în fruntea listei lui de dorințe. Acesta este motivul pentru care Dorian o răpește și o duce în sanctuarul lui din Highlands…
Însă Farah nu este marioneta nimănui. Și, mai presus de toate, are un secret teribil, ce îi poate pune viața în pericol. Cum singura ei salvare de oamenii care o vor moartă este să accepte protecția ticălosului scoțian, Dorian îi propune un târg: căsătoria. Astfel, el o protejează, iar ea îi oferă posibilitatea să se folosească de secretul ei pentru a se răzbuna. Însă nici prin cap nu i-ar fi trecut lui Inimă Neagră din Ben More ca frumoasa Farah i-ar putea pune o condiție scandaloasă, ce amenință să descătușeze dorința înfierbântată ce-i mistuie pe amândoi.
Sa fie, oare, de vină faptul că această femeie pe care el a luat-o captivă este singura în măsură să ajungă la inima lui cea neagră, pe care o crezuse de mult împietrită?
„– Sper că te-ai bucurat de acel sărut, doamnă Mackenzie. Dorian Blackwell își linse degetul și stinse flacăra lumânării, învăluindu-i din nou în întuneric.
– Pentru că o să fie ultimul.”
„Buzele lui se întredeschiseră deasupra alor ei. Răsuflarea lui îi mângâia buzele. Farah vedea în ochii lui cât de mult își dorea să o sărute. Doar că, pe lângă dorință, vedea îndoială. Panică. Nevoie. Iar ea făcu atunci gestul de care el avea nevoie. Întinse ușor gâtul, acoperind astfel infinitezimala distanță dintre buzele lor, și-și lipi gura de a lui într-un sărut cast. Buzele lui erau calde și tari. Și nemișcate.”
„– Pot să-ți ofer protecție. Pot să-ți ofer răzbunare. Te-am ajutat deja să îți recapeți numele și averea care ți se cuvin. Dar nu-ți pot oferi inima mea, pentru că nu pot oferi ceva ce nu am.
Cu inima sângerând pentru el, Farah uită de mândrie și de forță interioară și se prăbuși în genunchi în fața lui, cu mâinile împreunate ca la rugăciune. Era gata să îi pună totul pe tavă. Inima. Sufletul. Viața însăși. Era sufletul ei pereche, întors din morți. Ar fi ucis-o să îl piardă din nou.”
Veți citi întreaga poveste în romanul TÂLHARUL DE INIMI, de Kerrigan Byrne, primul volum al seriei „Rebeli victorieni“ – apariție sâmbătă 31.03.2018 la toate punctele de difuzare a presei alături de ziarul Libertatea!
Sursa: Carti Romantice

Cărțile apărute la Editura Litera / Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro

Cărțile autoarei Kerrigan Byrne pot fi comandate pe elefant.ro, libris.ro, librarie.net, carturesti.ro, emag.ro

Recenzii Kerrigan Byrne

About Author

2 comentarii

Spune-ți părerea!