Delicatese Literare
Prezentari carti

Taramul celor Cinci Cercuri, Seria Vega Jane, de David Baldacci, Editura RAO

Tărâmul celor Cinci Cercuri

David Baldacci

Editura RAO

An aparitie: 2017
Nr. pagini: 400 pagini
Genul: thriller fantasy
Titlu original: The Keeper

Al doilea volum din seria Vega Jane – Vega Jane Series:

1. Lovitura de graţie, Editura RAO – The Finisher – 2014
2. Tărâmul celor Cinci Cercuri, Editura RAO – The Keeper – 2016
3. The Width of the World – 2017
Maestru modern al thrillerelor și unul dintre cei mai renumiți romancieri din lume, David Baldacci ne seduce de această dată cu un roman de fantezie pentru tinerii cititori, care a devenit rapid un succes mondial. Tărâmul celor Cinci Cercuri, continuarea aventurilor din Lovitura de graţie, este o incursiune încântătoare printr-o lume fantastică demnă de Rowling sau Brooks – lumea sa tainică și feerică este descrisă cu însuflețire, ceea ce justifică emoțiile puternice și chiar fiorii de pe parcursul lecturii. Talentul lui Baldacci de a potența tensiunea și de a accelera la maximum acțiunea este acum etalat cu mare generozitate, autorul dovedind din plin că măiestria condeiului său poate ajunge atât la cititorii adulți, cât și la cei tineri.
Tărâmul celor Cinci Cercuri, a doua carte din seria Vega Jane, este povestea fantezistă și extravagantă a unei fete forțate să lupte pentru viața ei, pe măsură ce parcurge un tărâm plin de primejdii și de nenumărate provocări. Lovitura de graţie este povestea care te intrigă într-un mod misterios a unei fete forţate să lupte pentru viaţa ei, pe măsură ce investighează secretele micuţei comunităţi în care trăieşte. Folosindu-şi isteţimea, îndemânarea, şiretenia şi inventivitatea, Vega Jane se dovedeşte o eroină puternică şi perseverentă, care ajunge să se bucure rapid de toată simpatia cititorului. Puţine personaje feminine din romanele ultimilor ani sunt atât de uimitoare precum Vega…
În Tărâmul celor Cinci Cercuri, folosindu-și istețimea, îndemânarea, șiretenia și inventivitatea, Vega Jane se dovedește o eroină puternică și perseverentă, care ajunge să se bucure rapid de toată simpatia cititorului. Puține personaje feminine din romanele ultimilor ani sunt atât de uimitoare precum Vega… Atrăgătoare și plină de farmec, onestă și ambițioasă, Vega Jane este admirabilă din toate punctele de vedere. Povestea se bucură din abundență de acțiune, mister, monștri ciudați și animale fantastice, relații șocante și secrete de mult pierdute.

 

https://youtu.be/2-CrVIeswxA

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *