Delicatese Literare
Prezentari carti

Tărâmul de cenușă de Sarah J. Maas, Editura RAO

Tărâmul de cenușă

(Kingdom of Ash – 2018)

Sarah J. Maas

Editura RAO

An apariție: 2021

Nr. pagini:

Al șaptelea volum al seriei Tronul de cleștar

0.1. The Assassin and the Pirate Lord – 2012
0.2. The Assassin and the Healer – 2012
0.3. The Assassin and the Desert – 2012
0.4. The Assassin and the Underworld – 2012
0.5. The Assassin and the Empire – 2012
1. Tronul de cleștar – Editura Rao – Throne of Glass – 2012 – recenzie
2. Diamantul de la miezul nopții – Editura Rao – Crown of Midnight – 2013 – recenzie
3. Moștenitoarea focului – Editura Rao – Heir of Fire – 2014 – recenzie
4. Regina umbrelor – Editura Rao – Quenn of Shadows – 2015 – recenzie
5. Imperiul furtunilor – Editura Rao – Empire of Storms – 2016 – recenzie
6. Turnul zorilor – Editura Rao – Tower of Dawn – 2017 – recenzie
7. Tărâmul de cenușă – Editura Rao – Kingdom of Ash – 2018
SARAH J. MAAS e autoarea cărților de mare succes din seriile Tronul de cleștar și Regatul spinilor și al trandafirilor. A început să lucreze la prima carte când avea doar șaisprezece ani. Născută în New York, Sarah a absolvit Hamilton College în 2008 având ca specializare principală scrierea creativă și specializare secundară studii religioase. În prezent, locuiește în Pennsylvania împreună cu soțul ei, Josh, și cu băiețelul lor, Taran, și pregătește lansarea unor noi romane fantasy, așteptate cu mare nerăbdare de fanii din întreaga lume.

Aelin a riscat totul pentru a-și salva poporul, dar costurile au fost uriașe. Închisă într-un coșciug din fier de către regina spiridușilor, Aelin trebuie să dea dovadă de foarte multă voință pentru a îndura cele câteva luni nesfârșite de tortură. Să cedeze în fața lui Maeve ar însemna să grăbească sfârșitul celor pe care îi iubește.

Cât timp Aelin e prizonieră, Aedion și Lysandra sunt ultima linie de apărare, singurii care mai pot lupta împotriva distrugerii Terrasenului. Totuși, își dau seama destul de repede că aliații pe care i-au convins să lupte împotriva hoardelor lui Erawan s-ar putea să nu fie suficient de mulți și de puternici ca să îi salveze.

Împrăștiați pe continent, Chaol, Manon și Dorian trebuie să-și găsească singuri calea către salvare, păstrând speranța că vor reuși, în cele din urmă, să creeze o lume mai bună.

În același timp, Rowan traversează mările alături de tovarășii săi pentru a-și găsi soția capturată înainte să o piardă pentru totdeauna.

Când destinul face ca în sfârșit să se reunească, trebuie să lupte cu toții pentru a avea o șansă la un viitor. Unele legături vor deveni mai profunde, în timp ce altele vor fi compromise definitiv în capitolul final al seriei Tronul de cleștar.

”Sarah Maas trece de la o saga fantastică la un roman de fantasy cu implicații psihologice… Un nou capitol demn de seria Tronul de Cleștar.“ – HuffPost

„O poveste impresionantă despre evoluție personală și despre salvarea pentru care trebuie să lupți din greu.“ – Kirkus Reviews

Cărțile autoarei Sarah J. Maas pot fi comandate pe libris.ro, elefant.ro, cartepedia.ro, carturesti.ro, librarie.net, dol.ro

Recenzii și prezentări cărți Sarah J. Maas

Recenzii și prezentări cărți Editura RAO

Recenzii și prezentări cărți fantasy

Spune-ți părerea!