Tarta de caise

20

Tarta de caise

Ingrediente:
– 6 ouă,
– 6 linguri de zahăr,
– 5-6 caise în funcție de mărimea lor,
– 6 linguri de faină (linguri de supă) e suficient, şi în plus creşte frumos, eu mai folosesc Gustin care e ok
– zahăr vanilat.
Se separă albușurile de gălbenușuri, se bat albușurile cu zahărul, gălbenușurile se freacă cu o lingură de zahăr, apoi se răstoarnă peste albușurile bătute bine cu mixerul și se amestecă bine. Se adaugă făina rând pe rând câte o lingură de făină până la consistența unei compoziții de chec, se toarnă compoziția într-o formă rotundă tapetată cu hârtie de copt, sau puteți unge cu unt și faină,  iar deasupra se pun caisele tăiate în bucăți.
Apoi o băgati la cuptor pentru  40 de minute la 180 de grade. Se servește pudrată cu zahăr pudră.
Poftă bună!

t1t2t3

 

About Author

20 de comentarii

  1. Interesantă rețetă si usoară! am caise, dar nu prea le am cu dulciurile. Adică ma pricep la mâncat, nu ma prea pricep sa le fac.

Lasă un răspuns