Tatiana și Alexander de Paullina Simons, Editura Epica

4

Tatiana și Alexander 

(Tatiana and Alexander – 2003)

Paullina Simons

Editura Epica

0.5. Children of Liberty – 2012
0.75. Bellagrand – 2013
1. Călărețul de aramă (The Bronze Horseman – 2001) – recenzia
2. Tatiana și Alexander (Tatiana and Alexander – 2003)
3. The Summer Garden – 2006
3.5. Tatiana’s Table: Tatiana And Alexander’s Life Of Food And Love – 2007

Durerea și bucuria, deznădejdea și speranța, prietenia și trădarea se împletesc în acest roman emoționant, ale cărui personaje principale, foarte curajoase și îndrăgite de cititorii ,,Călărețului de aramă”, sunt în stare să sfideze chiar și cel mai crunt destin în numele iubirii.
Tatiana, însărcinată și văduvă la cei optsprezece ani ai ei, fuge dintr-un Leningrad aflat în ruine, pentru a începe o nouă viață în America. Dar fantomele trecutului nu-i dau pace: ea continuă să creadă că Alexander, soțul ei și maior al Armatei Roșii, trăiește.
Aflat în Uniunea Sovietică, Alexander scapă în ultima clipă de executare, dar din acel moment îndură chinurile la care este supus de către forțele represive din cauza originii lui americane. Doar amintirea soției sale îi alină sufletul și îl ajută să supraviețuiască în condițiile mizere din lagărele de muncă silnică.
Presimțind că soțul ei este încă în viață și descoperind o pistă care-i confirmă bănuielile, Tatiana pleacă în Europa ca asistentă a Crucii Roșii și înfruntă ororile războiului pentru a-l găsi pe bărbatul pe care-l iubește.

Continuarea bestsellerului internațional ,,Călărețul de aramă”.
Din noiembrie în librării!
Sursa: Editura Epica

Cărţile autoarei Paullina Simons pot fi comandate pe elefant.ro, libris.rolibrarie.net, carturesti.ro, dol.ro

About Author

4 comentarii

Spune-ți părerea!