Delicatese Literare
Prezentari carti

Te doresc de Federico Moccia, Editura BESTSELLER

Te doresc

Federico Moccia

Editura: BESTSELLER

Nr. pagini: 700
An aparitie: 2018
Titlu original: Ho voglia di te
  1. Trei metri deasupra cerului – Editura Bestseller – Tre metri sopra il cielo – 1992 – prezentare
  2. Te doresc – Editura Bestseller – Ho voglia di te – 2007
  3. De trei ori tu partea I – Editura Bestseller – Tres veces tú – 2017 – prezentare
  4. De trei ori tu partea II – Editura Bestseller – Tres veces tú – 2017 – prezentare
Continuarea bestsellerului „Trei metri deasupra cerului
Federico Moccia este un scriitor italian, scenarist și regizor de film. Tre metri sopra îl cielo (2004) a depășit cifra de 12 milioane de exemplare vândute devenind descoperirea literară a anului 2004, câștigător al premiului Torre di Castruccio, secțiunea narativă și al premiului Insula Română, secțiunea Young Adult. A mai publicat Ho voglia di te (2006, premiul Citta di Padova), Amore 14 (2008), Tre volte te (2017).
„Voi reuși vreodată să mă întorc acolo, unde doar îndrăgostiții trăiesc, la trei metri deasupra cerului?”
După ce a trăit doi ani la New York, Step revine la Roma. Amintirea cu Babi l-a însoțit tot timpul și îi este frică de momentul când se va reîntâlni cu ea. Deodată, își da seama că lucrurile s-au schimbat și puțîn câte puțin va trebui să-și reconstruiască viață in Italia: să-și facă prieteni noi, să se angajeze, să înceapă o viață nouă…
Când o cunoaște pe Gin, o fată veselă și frumoasă, își da seama că poate să se îndrăgostească din nou. Dar nu este ușor să o uite pe Babi, iar când o revede, simte că toată lumea lui se dezechilibrează… Merită să încerci să retrăieşti o poveste de dragoste trecută sau e mai bine s-o uiți pentru totdeauna?
În volumul Te doresc, partea a doua a romanului „Trei metri de asupra cerului”, Federico Moccia ne captivează cu un roman savuros care ne vorbește despre dorințe, dragoste și vise.

Cărțile autorului Federico Moccia pot fi comandate pe editurabestseller.ro, libris.ro, elefant.ro, librarie.net, carturesti.ro, emag.ro

Recenzii și prezentări Editura Bestseller

Recenzii și prezentări cărți young adult

5 Comments

  • Andreea

    Hmmmm cred ca merita sa o iau.Am vazut filmul mai demult dar parca ei nu se desparteau.Sau filmul este facut decat din prima carte?

  • Popescu Gabriela

    Foarte frumoasă, O carte intensă, bine scrisă. Deși s-ar crede că urmează tiparul băiatul rău, fata cuminte, maniera în care este scrisă o diferențiază de celelalte de același gen. Să nu uităm că este scrisă de un bărbat, ceea ce o face mai interesantă. Un minus mare pentru ediția tradusă la noi și pentru editură; traducerea pare să fie făcută cu google translate. Vă dau un exemplu din carte să nu spuneți că exagerez: „necesitățile fizice și logice”. Poate că editura o fi din Moldova, însă limba română n-are nicio vină.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *