Delicatese Literare
Recenzii

Te rog, nu mă iubi de Vi Keeland, Editura Midnight Books – recenzie

Te rog, nu mă iubi

(We Shouldn’t – 2019)

Vi Keeland

Editura Midnight Books

An apariție: 2022

Vi Keeland este autoare de bestselleruri #1 din topul New York Times. Cu peste două milioane de exemplare vândute, titlurile sale sunt traduse în peste 20 de limbi.
Locuiește la New York împreună cu soțul și cei trei copii ai lor, trăind fericită alături de cel pe care l-a cunoscut când avea șase ani.
Puteți afla mai multe despre ea la https://www.facebook.com/ groups/ViKeelandFanGroup/ sau pe vikeeland.com.

De aceeași autoare, au apărut la Editura Trei: Indecent, Șeful, Bilete înveninate, Ticălos la patru ace, Mister Moneybags (scrise împreună cu Penelope Ward) și Egomaniac, iar la Bookzone / Midnight Books Rivalii, Invitația, Acea scânteie, Prieteni cu beneficii, Cea mai frumoasă greșeală și Te rog, nu mă iubi.

Granița dintre iubire și ură poate fi foarte subțire, dar cât de incitant este să treci dincolo de ea...

Te rog, nu mă iubi – o poveste ușor amuzantă, despre o idilă interzisă și riscantă, pe care o vei trăi la intensitate maximă!

Annalise și Bennett sunt eroii acestei cărți, care depășesc granițele, fie ele de ură sau de iubire, cât și de etică sau moralitate.

Prinși în capcana pasiunii izvorâte din lucrul împreună în aceeași firmă, dar mai ales din competitivitatea și dorința de a-și demonstra că unul este mai bun decât celălalt și de a obține postul pentru care se războiesc, cei doi transformă acțiunea într-una demnă de o comedie romantică, dar cu AP (acordul părinților)! Pentru că atracția și chimia dintre ei este atât de puternică încât o vei simți plutind prin pagini și îți va da fiori fierbinți!

„O poveste care excelează în propagarea emoțiilor, dar în ce privește nivelul de atracție, e peste așteptări! Chimia dintre Cain și Rachel e explozivă. A trebuit să fac pauze să mă răcoresc puțin. E o poveste de dragoste care-ți taie răsuflarea!” – NAUGHTY MOM STORY TIME

Te rog, nu mă iubi este croită după aceeași formulă de succes a lui Vi Keeland: personaje sexy și carismatice; umor, replici spumoase și încurcături de situație în prima parte; scene fierbinți și momente încărcate de emoție în a doua parte.

Tema romanului este cumva asemănătoare cu cea din Te urăsc, de iubesc de Sally Thorne, însă Vi Keeland a abordat-o în stilul ei specific, aducând destule elemente de noutate.

În urma fuziunii companiilor lor, Bennett și Annalise sunt nevoiți să concureze pentru același post, întrucât ambii ocupaseră postul de director de creație la vechile lor companii. Cel care pierdea urma să fie detașat la Dallas, în Texas.

Deși nici unul nu era dispus să se relocheze, Bennett avea un motiv bine întemeiat să rămână pe loc, el având o relație foarte apropiată cu Lucas, finul său în vârstă de nouă ani, ce rămăsese orfan de mamă în urmă cu șase ani, în educația căruia se implicase cu trup și suflet. Este înduioșătoare interacțiunea dintre Bennett și Lucas, modul în care cei doi își oferă sfaturi reciproc. M-am amuzat când Bennett a ales să testeze metoda lui Lucas prin care acesta descoperea dacă o fată merită efortul să pierzi timpul cu ea sau nu.

După o primă întâlnire hazlie dintre Bennett și Annalise, a început o competiție acerbă între cei doi, condimentată din plin cu tachinări picante și replici spumoase. În ciuda rivalității, atracția dintre Bennett și Annalise era aproape palpabilă, astfel că nu a durat prea mult până când cei doi au convenit să înceapă o prietenie cu beneficii.

Realizând că sentimentele ei pentru Bennett creșteau în intensitate, Annalise a început să ia în calcul varianta de a-și da demisia pentru a da relației lor o șansă de viitor, însă Bennett i-a spulberat planurile, afirmând că nu este interesat de o relație pe termen lung. Cu toate acestea, când fostul iubit al lui Annalise a reintrat în peisaj, încercând să o recâștige, Bennett numai indiferent nu a fost, aproape înnebunind de gelozie.

Toate aceste semnale amestecate conduceau la o singură concluzie. Deși îndrăgostit de Annalise, Bennett era încă puternic marcat de o tragedie petrecută în trecutul său, care îl făcuse să considere că nu merita să fie iubit, iar Annalise ar fi putut găsi pe altcineva mai bun ca el care să o facă fericită.

Annalise este bună, simpatică și foarte corectă, jucând ”cu toate cărțile pe masă”, refuzând să-și păstreze doar pentru sine câțiva ași care i-ar fi garantat câștigul. Firea ei caldă și empatică a fost ca un balsam pentru sufletul rănit al lui Bennett.

Vă las plăcerea să descoperiți singuri în carte deznodământul acestei emoționante și pasionale povești de dragoste.

O carte despre prietenie, rivalitate, iubire, povara vinovăției, ispășire, altruism și puterea vindecătoare a dragostei, pe care o recomand cu drag!

Cartea Te rog, nu mă iubi de Vi Keeland poate fi comandată pe bookzone.ro

Cărțile autoarei Vi Keeland pot fi comandate pe bookzone.rolibrex.roelefant.ro, libris.rolibrariadelfin.rolibrarie.net, cartepedia.ro, dol.ro

Recenzii și prezentări cărți Vi Keeland

Recenzii și prezentări cărți romantic-erotice

Recenzii și prezentări cărți cu umor

Recenzii și prezentări cărți Editura Midnight Books

8 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *