Delicatese Literare
Prezentari carti

Tentatia fructului oprit de Cara Elliott, Editura Litera, Colectia Iubiri de poveste

Tentația fructului oprit

Cara Elliott

Colecția Iubiri de poveste

Titlul original: Too Wicked to Wed

Prima carte din seria Lorzii nopții (Lords of Midnight)

  1. Tentația fructului oprit – Editura Litera (Too Wicked to Wed – 2011) 
  2. Tentația păcatului – Editura Litera (Too Tempting to Resist – 2012) – recenzia 
  3. Tentații periculoase (Too Dangerous to Desire – 2012) – recenzia 
Hotărâtă şi independentă, Lady Alexa Hendrie se bucură de libertatea de a lua singură deciziile, ocupându-se de administrarea moşiei de la ţară a familiei. Dar când nesăbuinţa fratelui ei o obligă să plece la Londra, întâlnirea întâmplătoare cu cel mai renumit crai din capitală – şi sărutul pasional pe care îl împărtăşesc – trezesc în ea spiritul de aventură.
Un bărbat cu multe secrete, Connor Linsley, conte de Killingworth, se foloseşte de reputaţia lui de crai pentru a ascunde faptul că sărăcia îl sileşte să muncească pentru a putea supravieţui. Ca proprietar al unui bordel şi al unui tripou în Londra, Connor nu are timp pentru săli de bal strălucitoare şi tinere inocente. Totuşi, comportamentul lui scandalos nu o poate îndepărta pe Lady Alexa, şi odată cu sărutul lor, soarta le este irevocabil pecetluită. Consumaţi de o pasiune dincolo de cele mai nebuneşti închipuiri, Alexa şi Connor încep un joc primejdios plin de intrigi, căutând să depăşească în inteligenţă un adversar viclean care vrea să-i distrugă, fiind nevoiţi să rişte tot ce au mai de preţ pentru a-şi păstra şansa la dragoste.
Cartea a apărut în Colecția Iubiri de poveste în 26 aprilie 2014.
Sursa: Cărți Romantice
Citate:
”Buzele ei le căutară pe ale lui și, pentru o clipă magică, el se înmuie și îi răspunse cu o îmbrățișare strânsă, provocatoare.”
”Strânsoarea lui era de o blândețe surprinzătoare când o luă în brațe și o duse în pat. Mirosul lui, un amestec foarte masculin de fum, piele și lemn de santal, era îmbătător.”
”O fată inocentă și un libertin înrăit?
Ca jucător cu experiență, ar fi trebuit să știe că sorții le erau potrivnici. Era incorect că îi furase Alexei viitorul. În ciuda bârfelor răutăcioase, Connor se considerase întotdeauna un bărbat onorabil.”
”- O casă nu are nevoie doar să fie lustruită și șters praful ca să ajungă un cămin, îi șopti ea.
– Da, știu, are nevoie de iubire. O îmbrățișă strâns. Mereu mi-a venit mai ușor să vorbesc urât decât să spun cuvinte frumoase, Alexa. Ar trebui să fiu mai elocvent când îți spun ce simt pentru tine, dar nu-ți pot spune decât că te iubesc. O sărută apăsat. Și te iubesc de când ai intrat în vizuina mea.
– Connor, e suficient. Cu asupra de măsură.
– Atunci, să pecetluim înțelegerea cu altă sărutare, iubito.”

wicked

Cărțile apărute la Editura Litera în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro

9 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *