Delicatese Literare
Prezentari carti

Tentatia pacatului de Cara Elliott, Editura Litera, Iubiri de poveste

TENTAȚIA PĂCATULUI

tentatia-pacatului

Cara Elliott

Editura Litera/Alma

Colecția Iubiri de poveste

Titlul original: Too Tempting to Resist
Volumul al doilea al seriei „Lorzii nopții”, continuarea romanului TENTAȚIA FRUCTULUI OPRIT.
Hotărâtă să-l împiedice pe fratele ei să risipească averea împuținată a familiei, Lady Eliza Brentford se decide să-l urmărească în cuibul depravării unde acesta își pierde timpul și banii.
Acolo, la lumina lumânărilor și în atmosfera de desfrâu, Eliza îl cunoaște pe marchizul de Haddan, Gryffin Dwight, pentru care fratele ei nutrește o admirație imensă.
Pierdută în ochii lui verzi, Eliza nu poate să nu fie atrasă de farmecul bine-cunoscutului crai – o tentație a păcatului pe care nu a simțit-o niciodată.
Când Gryffin apare pe neașteptate la moșia Elizei, un sărut furat în grădină conduce la o noapte de pasiune dezlănțuită. Brusc, fermecătoarea văduvă simte că toate visurile ei neîmplinite până atunci ar putea deveni realitate.
Dar ar putea acest maestru al seducției să nutrească sentimente adevărate și profunde pentru Eliza și să renunțe la viața ușuratică de până atunci? Sau secretele pe care fiecare dintre ei le ascunde vor face ca aparențele înșelătoare să le distrugă șansa la fericire?
Veți afla continuarea poveștii citind romanul TENTAȚIA PĂCATULUI de Cara Elliott. De mâine, 08.10.2016, la toate punctele de difuzare a presei alături de ziarul Libertatea.
„– Dacă trebuie neapărat să alegi un trandafir în scopuri decorative, optează pentru unul portocaliu.
– Iar acela ce înseamnă?
– Fascinaţie. Buzele i se curbară într-un zâmbet obraznic. Chiar mai bine, găsește o imagine cu un iris galben, care înseamnă „pasiune“. Sau mazăre dulce, care înseamnă „plăcere exaltată“. Ea lăsă să-i scape un chicot dispreţuitor.
– Sau floare de piersic, care înseamnă „Sunt prizoniera ta“.
– Ca să vezi. Punând deoparte acuarela, Sara se sprijini de bufet cu un șold frumos conturat și îi acordă marchizului întreaga ei atenţie. Cine ar fi crezut vreodată că florile pot vorbi.”
„Eliza. Cadenţa muzicală a numelui ei mic i se rostogolea atât de ușor pe limbă. I se potrivea, decise Gryff, căci ghicea o senzualitate clocotitoare dincolo de pielea ei sărutată de soare.
Nu era o mironosiţă cu sânge rece, ci mai degrabă un spirit al pădurii fermecător de îndrăzneţ. O creatură a Naturii – născută din păduri umbroase și câmpii însorite, din mlaștini bătute de vânt și ape învolburate. Ochii ei sugerau vag pasiuni primitive ascunzându-se în adâncuri, doar așteptând să fie dezlănţuite.”
„Era atât de scandalos să fie culcată afară, la lumina zilei, cu mâinile împletite în părul lui, explorându-i formele sculptate ale trupului, textura mușchilor, gustul gurii. Și atât de palpitant. Când îl săruta și îl mângâia își simţea întreaga fiinţă vibrând de plăcere.”
Sursa: Carti Romantice

Vă invităm să citiți și recenzia

cara-elliot

Cărțile apărute la Editura Litera în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro

14 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *