Delicatese Literare
Prezentari carti

Tentația seducției de Kerrigan Byrne, Seria Fetele Goode, Editura Litera, Colecția Iubiri de poveste

Tentația seducției

(Tempting Fate – 2021)

Kerrigan Byrne

Editura Litera/ Alma

Colecția Iubiri de poveste

Data apariție: dec. 2021

Nr. pagini: 208

Traducerea:  Anamaria Halalai

Volumul nr. 4 al seriei „Fetele Goode“, după FLIRTURI PERICULOASE, apărut acum două săptămâni.

  1. 1. Străinul seducător (A Dark and Stormy Knight – 2019) – prezentare
  2.     1.5. The Earl of Christmas Past – 2020
  3. 2. Aventuriera (Courting Trouble – 2020) – prezentare
  4. 3. Flirturi periculoase (Dancing With Danger – 2021)
  5. 4. Tempting Fate – 2021
  6. 5. Crying Wolfe – 2021
  7. 6. Flirting with Disaster
  8. 7. Playing with Fire
  9. 8. Dealing with the Devil

Gabriel Sauvageau este creierul uneia dintre cele mai periculoase bande de hoți. Știe că nu o merită pe Felicity Goode. Dar asta nu-l oprește să o protejeze, sperând că-și va alina sufletul. Timida Felicity nu-și face iluzii că se va putea mărita vreodată, din moment ce tremură și se bâlbâie când vorbește cu cineva. Are nevoie de un bodyguard, dar cel pe care l-a ales o face să tremure într-un fel care n-are de a face cu frica.

Desfigurat în lupte violente pe când era copil, Gabriel Sauvageau și-a trăit întreaga viață fără atingerea unei femei. Fiind creierul și mușchii din spatele celui mai feroce grup de contrabandiști din Londra, el știe că nu o merită pe timida Felicity Goode, cea care poartă ochelari și lucrează mereu în seră. Dar asta nu-l împiedică să o urmărească. Să o păzească. Să se întrebe dacă atingerea ei blândă îi va liniști sufletul sălbatic.

Deși își irosește orele cufundată în paginile romanelor de dragoste, timida și neliniștita Felicity Goode a jurat să nu devină niciodată mireasă. Cum ar putea să împartă o viață – ca să nu mai vorbim de un pat – cu un bărbat, dacă nu se poate hotărî să poarte o simplă conversație fără să tremure și să se bâlbâie? Odată ce vestea moștenirii ei fabuloase ajunge în societate, ea este asaltată, nu numai de o mulțime de pretendenți, ci și de mai multe amenințări îngrijorătoare la adresa vieții ei. Are nevoie de o gardă de corp, iar bărbatul cel solid și plin de cicatrice pe care îl găsește în poarta casei este exact ceea ce căuta. Atunci, de ce prezența lui o face să tremure din cu totul alte motive decât de frică?

Buzele lui Felicity s-au desfăcut ușor în timp ce scena prindea viață în mintea ei. O mare bătută de vânt. Un războinic care se îndrepta spre femeia care avea să-l facă pe acest ticălos iubitul ei.
Și un sărut interzis și necruțător, care le-a pecetluit destinele și inimile împreună.
Nu a strâns-o aproape să o strivească, așa cum tânjea să facă, nu când fiecare instinct îi striga să găsească o cale de a se contopi cu ea. Să se târască în căldura ei și să rămână acolo până când lumea rece va uita că el existase vreodată.
În schimb, i-a cuprins cu grijă fața în mâini, atent la delicatețea oaselor ei, ținând-o în brațe ca și cum ar fi fost făcută din zahăr candel.
Pentru că ea asta era, cu siguranță, de avea un gust atât de insuportabil de dulce.
Ce revelație! Știuse că sărutul era ceva ce oamenii făceau în fiecare zi fără să se gândească. Și că iubiții, soții și îndrăgostiții se dedau la această practică aparent fără noimă, din capriciu.
Întotdeauna vrusese, se întrebase, își dorise…
Dar nu-și imaginase niciodată proporțiile colosale ale faptei. Că, prin capturarea gurii lui, o femeie îi poate poseda întreg trupul.
Că intimitatea respirației împărtășite și a gusturilor fermecătoare ar putea să-i lichefieze mușchii precum este fierul topit și să-i transforme sângele în miere.

Veți citi întreaga poveste în romanul TENTAȚIA SEDUCȚIEI de Kerrigan Byrne. De luni 13.12.2021 la chioșcurile din toată țara!

Kerrigan Byrne este una dintre revelațiile genului historical romance, cele 30 de titluri ale ei fiind o prezență constantă în topurile New York Times.

Sursa: Cărți Romantice

Listă cărți apărute în Colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Cărțile autoarei Kerrigan Byrne pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, librariadelfin.ro, librarie.net, carturesti.ro, emag.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Listă cărți Kerrigan Byrne

Recenzii și prezentări cărți Kerrigan Byrne

Colecția Iubiri de Poveste decembrie 2021

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *