Delicatese Literare
Prezentari carti

Tentație irezistibilă de Johanna Lindsey, Editura Litera, Colecția Iubiri de Poveste

Tentație irezistibilă

(Temptation’s Darling – 2019)

Johanna Lindsey

Editura Litera/ Alma

Colecția Iubiri de Poveste

Amenințat de dușmani puternici, William Blackburn trăiește în exil alături de fiica sa, Vanessa. Acum o îndeamnă să se întoarcă în Anglia, la mama ei, contesa de Ketterham, pentru a-și face debutul în societate.
Lordul Montgomery Townsend se ascunde acasă la contesa de Ketterham și urmărește cum gazda lui încearcă să o căsătorească pe Vanessa cu fiul unei familii puternice. Monty intră pe fir, dar nici o faptă bună nu rămâne nepedepsită și, în curând, va încerca să dea peste cap planurile de nuntă ale Vanessei, astfel încât să se poată căsători cu ea!

Amenințat de dușmani puternici, William Blackburn, conte de Ketterham, trăiește în exil în ținuturile muntoase ale Scoției, împreună cu fiica lui, Vanessa. Când ea ajunge la vârsta maturității, William o îndeamnă să se întoarcă în Anglia, la mama ei, ca să-și poată face debutul în societate. Dar Vanessa a fost crescută cu toate avantajele și libertatea unui băiat și se îndoiește că poate să respecte cerințele rigide ale vieții unei domnișoare de familie bună. Este însă de acord să reintre în societatea mondenă pentru a pune capăt vendetei împotriva tatălui ei, fără să-și dea seama ce preț va fi nevoită să plătească pentru asta.

Lordul Montgomery Townsend adoră să trăiască periculos, iar rolul lui este acela de a rezolva probleme cu potențial de scandal în numele prințului regent. În timp ce se ascunde în casa contesei de Ketterham, Monty observă dezastruoasele încercări ale gazdei lui de a-și pregăti fiica înstrăinată să se mărite cu fiul pompos și arogant al unei familii puternice. Neînțelegând de ce Vanessa cea independentă ar fi de acord cu o astfel de situație și de ce s-ar mărita cu un crai fără minte, Monty se oferă să o ajute să-și îndeplinească visul. Dar nici o faptă bună nu rămâne nepedepsită, iar problemele cu care se confruntă el sunt din ce în ce mai mari, inclusiv faptul că ar vrea să strice nunta Vanessei ca să se însoare el cu ea!

„Ea nu putea nega că se gândise să-l sărute de mai multe ori. Se gândise la brațele lui în jurul ei, simțindu-i trupul lipit de al ei. Nu era ceva ce o femeie de rangul ei ar fi trebuit să gândească, și totuși nu se îndoia că orice domnișoară cuviincioasă ar fi făcut la fel dacă drumul i s-ar fi intersectat cu un bărbat ca Monty. O astfel de atracție era pur și simplu prea puternică pentru a rezista și ducea la tot felul de gânduri și sentimente nepotrivite…”
„Se bucura de flirtul lui… și de săruturile lui. Trebuia să înceapă să se gândească la sine ca fiind logodită, având în vedere că se îndrepta spre o căsnicie aranjată. Apoi, oare un bărbat avea să lase un detaliu minor precum o logodnă să-l oprească din a flirta și de a o săruta oriunde? Poate doar dacă o iubea.”
„Vanessa își dorea să fi acceptat scuza pe care i-o oferise Monty de a petrece mai mult timp singură cu el. Încă o mai putea face, mai ales că părea să fie distractiv, dar ar fi putut fi mult prea distractiv, iar asta nu o ajuta. Chiar voia să se atașeze și mai mult de el în timp ce el o sfătuia cum să câștige interesul altui bărbat? În plus, oare nu era deja prea târziu?”

Veți citi întreaga poveste în romanul TENTAȚIE IREZISTIBILĂ de Johanna Lindsey. De luni, 10 mai, la chioșcurile din toată țara!

Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Johanna Lindsey pot fi comandate pe libris.ro, elefant.ro, librarie.net, emag.ro, cartepedia.ro

Recenzii și prezentări cărți Johanna Lindsey

Colecția Iubiri de Poveste mai 2021

Spune-ți părerea!