Delicatese Literare
Prezentari carti

Tentații pentru o moștenitoare de Susanna Craig, Editura Litera, Colecția Iubiri de Poveste

Tentații pentru o moștenitoare (To Tempt an Heiress – 2016)

Susanna Craig

Editura Litera/ Alma

Colecția Iubiri de poveste

Volumul al doilea al seriei „Dorințe nestăpânite”

  1. Sărutul unei hoațe (To Kiss a Thief – 2016) – prezentare
  2. Tentații pentru o moștenitoare (To Tempt an Heiress – 2016)
  3. Sedus de o străină (To Seduce a Stranger – 2017)
După moartea iubitului ei tată, Tempest Holderin nu dorește altceva decât să-i îndeplinească dorința de a elibera sclavii de pe plantația lor de zahăr din Antigua. Însă faptul că este o femeie bogată nu-i aduce liniștea, căci se trezește obiectul atenției insistente din partea unui grup de pețitori dornici să pună mâna pe moștenirea ei. Ca să o ferească de pericole, cel mai bun prieten al ei găsește o soluție inedită: să fie răpită și dusă la bunicul ei, în Anglia.
Căpitanul Andrew Corrvan are reputația de a fi un ticălos nemilos, dornic de câștiguri ilicite și rapide – dar cei de pe corabia lui au cu totul altă părere. Singurul scop care l-a mânat în ultimii ani a fost să-l găsească și să-l pedepsească pe corsarul care i-a ucis tatăl. Viața i se schimbă cu totul însă când este de acord să răpească o moștenitoare…
Dacă drumul pe mare, fără o însoțitoare, nu ar fi fost suficient să ruineze reputația lui Tempest, dorința pe care o simte pentru periculos de chipeșul căpitan se dovedește irezistibilă. Atracția ce se naște între ei devine tot mai puternică pe măsură ce se apropie de Anglia, unde pericole din trecut și prezent amenință să îi despartă. Însă inimile lor încăpățânate nu acceptă înfrângerea atât de ușor…
Citate:
„Andrew îi cuprinse ceafa cu mâna liberă și îi captură gura cu a lui, nereţinându-se deloc. Buze, dinţi, limbă – nu era deloc blând. Ea numise primul lor sărut nesăbuit. Cel de-al doilea avea să fie pură nebunie.”
„Se imaginase pregătită pentru amintirea atingerii lui insistente, a sărutului său păcătos. Nu era însă pregătită pentru modul în care aceste amintiri păreau să-i scape de sub control, în care îi apăreau în vis sau în momentele în care aţipea în timpul zilei, dar și în zorii zilei, când era gata să se trezească, atunci când nu era stăpână pe mintea și pe inima ei – sau, uneori, chiar pe mâinile ei.
Nu era pregătită nici pentru modul în care amintirile pasiunii pe care o împărtășiseră se strecurau la fiecare întâlnire cu el, cum se reflectau în zâmbetul lui șiret sau cum îi intensificau culoarea ochilor lui verzi.”
„– Uneori suntem atrași de lucruri pe care n-ar trebui să le avem. Nu tot ce pare o greșeală se dovedește a fi una. Uneori, inima este mai deșteaptă decât mintea.”
Vom putea citi întreaga poveste în romanul TENTAȚII PENTRU O MOȘTENITOARE de Susanna Craig, volumul al doilea al seriei „Dorințe nestăpânite” – apariție sâmbătă, 29.06.2019, la chioșcuri alături de ziarul Libertatea.
Sursa: Cărți Romantice

 

Cărțile apărute la Editura Litera / Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro

Listă cărți apărute în Colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Colecția Iubiri de poveste iulie 2019

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *