Delicatese Literare
Prezentari carti

Tentatii periculoase de Cara Elliott, Editura Litera, Colectia Iubiri de poveste

TENTAȚII PERICULOASE (Too Dangerous to Desire – 2012)

CARA ELLIOTT

EDITURA LITERA / ALMA

COLECȚIA IUBIRI DE POVESTE

  1. Tentația fructului oprit (Too Wicked to Wed – 2011) – prezentare carte
  2. Tentația păcatului (Too Tempting to Resist – 2012) – recenzia 
  3. Tentații periculoase (Too Dangerous to Desire – 2012) – recenzia
Cu mult timp în urmă, Sophie Lawrance a ales prudența în defavoarea pasiunii, respingând, de dragul familiei ei, dragostea unui tânăr rebel, în ciuda durerii pe care această respingere i-a lăsat-o în suflet. Dar, când o greșeală din trecutul tatălui ei iese la suprafață, amenințând să distrugă tot ce are Sophie mai drag, frumoasa tânără, ajunsă într-o situație disperată, știe că există un singur bărbat ale cărui abilități obscure o pot salva.
Cameron Daggett este un bărbat cu multe secrete… și cu chiar mai multe păcate. Nu a uitat însă niciodată durerea pricinuită de pierderea scumpei lui Sophie. Dar acum, când i se oferă o nouă șansă de a-i cuceri inima, Cameron își înfrânge furia și acceptă să o ajute pe Sophie să salveze onoarea tatălui ei.
Împreună, cei doi se avântă într-o aventură periculoasă, care îi va purta spre un domeniu izolat, undeva la malul mării, unde au de înfruntat un adversar viclean – dar și propriile dorințe arzătoare. Vor fi mistuiți de flăcări? Sau vor dovedi că dragostea adevărată poate învinge orice opreliști?
„Păcat.
Sophie gustă cuvântul pe limbă atunci când îi urmă supusă pe unchiul ei și pe Georgiana. Suna absolut seducător, ca fluturarea unei adieri de vară prin ierburile de pe o pajiște. Păcat. Șoapta trezi o amintire undeva în adâncul ei – parfumul de fân proaspăt, textura păiușului pe pielea goală, gustul sărutărilor înfierbântate de soare…”
„O lacrimă i se prelinse pe obraz, dar o șterse iute. Numai un nebun ar fi încercat să încerce să recupereze trecutul. Cameron, cel pe care îl cunoscuse ea cu multă vreme în urmă, nu mai era decât o fantasmă.”
„Magie neagră.“ Mânuită de un pirat cu părul ca întunericul… Cameron se mișcă, iar trupul lui lung și mlădios îl atinse ușor pe al ei.
Nu, nu era magie. Era ceva infinit mai puternic. „Iubire.“ Cu ochii întredeschiși, privi licăririle razelor care se strecurau prin acoperișul de paie decolorat. Cântecul unei păsări – un cânepar? – acoperi susurul ierburilor lungi care se legănau în adierea vântului. „Iubire.“ Îl iubea pe Cameron de când se știa.”
Veți citi întreaga poveste în romanul TENTAȚII PERICULOASE de Cara Elliott, volumul al treilea al seriei Lorzii nopții – apariție sâmbătă 26.11.2016 la toate punctele de difuzare a presei alături de ziarul Libertatea.
Sursa: Cărți Romantice

lord

 

Cărțile apărute la Editura Litera în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro

12 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *