Delicatese Literare
Prezentari carti

Titanii de Leila Meacham, Editura Litera, Colecția Iubiri de poveste

Titanii 

(Titans – 2016)

Leila Meacham

Editura Litera / Alma

Colecția Iubiri de poveste

Primăvara anului 1900. Separați la naștere, gemenii Nathan Holloway și Samantha Gordon își aniversează împlinirea vârstei de douăzeci de ani, fără să știe sau să bănuiască unul despre existența celuilalt. Acesta este și momentul în care soarta îi va pune în fața unei alegeri care le va schimba viețile pentru totdeauna.
La ferma Barrows, Nathan primește o vizită neașteptată: Trevor Waverling, un titan al exploatărilor petroliere, vine să îi dezvăluie un adevăr dureros și să îi propună un târg neobișnuit…
La Fort Worth, Samantha decide că viitorul ei este legat de Las Tres Lomas, una dintre cele mai mari ferme din Texas, chiar dacă pentru asta trebuie să-și abandoneze pasiunea pentru paleontologie.
Într-o perioadă marcată de schimbări dramatice în istoria Sudului, drumurile lui Nathan și al Samanthei se întrepătrund într-o poveste care îmbină trădările și loialitatea, suferințele și dragostea cu răsturnări de situație spectaculoase și cu rezonanțe emoționale profunde.
„O iubesc, am iubit-o întotdeauna și o voi iubi mereu. N-aș putea să-ţi zic de ce. M-am săturat să mă străduiesc a pricepe de ce o persoană o iubește pe alta în ciuda caracterului ei urât și de ce un om care o merită nu are parte de dragoste. Nu există potrivire și raţiune în iubire, după cum vei afla într-o zi, cu toate că eu sper să nu ai niciodată parte de latura sa neplăcută.”
„– Sam, de când ţi-ai dat seama de sentimentele pe care le ai pentru mine? întrebă Sloan mângâindu-i părul, care mereu îl făcuse să se gândească la frunzele timpurii ale arţarilor, poleite cu auriu.
Amintiri ale buclelor Samanthei i se perindară prin minte precum licăritul soarelui în apele unui râu.”
„A face ce era corect nu era întotdeauna cel mai înţelept lucru. Trevor se uită pe fereastră către râul Trinity, care curgea pașnic acum, și se simţi năpădit de un val de resentimente din pricina indiferenţei sale faţă de vieţile pe care le luase.
Dar cu râurile, ca și cu oamenii, exista întotdeauna ameninţarea implicită că vei avea de suferit dacă de apropiai prea mult de malurile sale.”
Veți putea citi deznodământul poveștii în romanul TITANII de Leila Meacham – disponibil de sâmbătă 19.01.2019 la toate punctele de difuzare a presei alături de ziarul Libertatea.
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Leila Meacham se pot comanda pe libris.ro, elefant.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro, dol.ro

Recenzii și prezentări cărți Leila Meacham

Listă cărți apărute în colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Colecția Iubiri de poveste ianuarie 2019

Colecția Iubiri de poveste februarie 2019

One Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *