Delicatese Literare
Prezentari carti

Toate florile Parisului de Sarah Jio, Editura Litera, Colecția Blue Moon

Toate florile Parisului

(All the Flowers in Paris – 2019)

Sarah Jio

Editura Litera

Colecția Blue Moon

Data aparitie: februarie 2020

Destinul a două femei este conectat peste timp de orașul Paris, de un teanc de scrisori misterioase și de secrete șocante, care acoperă perioada de la al Doilea Război Mondial până în ziua de astăzi.
Caroline se trezește într-un spital din Paris, dar nu-și aduce aminte nimic despre viața ei. Află însă că, în ultimii ani, a dus o viață tristă și retrasă într-un apartament uriaș de pe rue Cler. Prietenia cu bucătarul-șef al unui restaurant din vecinătate îi abate atenția de la trecutul învăluit în ceață și, la un moment dat, descoperă un mister care datează de câteva zeci de ani.
În Parisul aflat sub ocupație nazistă, o tânără văduvă pe nume Céline încearcă să-și construiască o viață nouă alături de fiica și tatăl ei, proprietarul unei florării. Dar un ofițer neamț lipsit de scrupule îi descoperă sângele evreiesc și Céline este obligată să joace un joc deosebit de periculos ca să poată salva persoana pe care o iubește cel mai mult pe lume: fiica ei.
„O poveste realistă, captivantă, despre două femei pe care le despart câteva decenii, dar care găsesc puterea și calea de a triumfa asupra întunericului care le amenință viețile.“Debbie Macomber, autoarea seriei Cedar Cove
„Sarah Jio țese trecutul și prezentul într-un roman care se citește pe nerăsuflate, despre dragoste, recunoștință și iertare. N-am putut să las cartea din mână!“ – Christina Baker Kline
Marți, 11 februarie 2020, la toate punctele de difuzare a presei, doar 24. 99 lei
Sursa: Editura Litera

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *