Delicatese Literare
Prezentari carti

Toate săruturile din lume de Julia Quinn, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Toate săruturile din lume

The Sum of All Kisses– 2013

Julia Quinn

Editura Litera

Colecția Cărți Romantice

Data apariție: 18 nov. 2022

Al treilea volum al seriei „Smythe-Smith“

  1. O bucățică de paradis – Editura Litera / Paradis – Editura Miron (Just Like Heaven – 2011) – recenzie 
  2. O astfel de noapte – Editura Litera / Să iubești un conte – Editura Miron (A Night Like This – 2012) – prezentare 
  3. Toate săruturile din lume – Editura Litera (The Sum of All Kisses– 2013)
  4. The Secrets of Sir Richard Kenworthy – 2015

Hugh și Sarah se urăsc. El este un matematician genial cu un picior rănit grav într-un duel care aproape că i-a distrus familia lui Sarah. Nu ar putea niciodată să curteze o femeie ca ea, cu atât mai puțin să viseze să se căsătorească cu ea.

Hugh Prentice nu a avut niciodată răbdare cu femeile pline de dramatism – și, dacă Lady Sarah Pleinsworth a cunoscut vreodată cuvintele „timiditate“ sau „reținere“, s-a descotorosit de multă vreme de ele. În plus, un duel nechibzuit l-a făcut pe acest matematician strălucit să-și piardă un picior, iar acum n-ar putea niciodată să îndrăznească să curteze o femeie ca Sarah – și cu atât mai puțin să viseze să se însoare cu ea.
Sarah nu l-a iertat niciodată pe Hugh pentru duelul care aproape că i-a distrus familia. Dar chiar și dacă ar putea găsi o cale să-l ierte, acest lucru nu ar avea vreo importanță, căci, deși nu îi pasă că trupul lui nu este perfect, personalitatea lui i se pare insuportabilă.
Forțați însă să petreacă împreună o săptămână, Sarah și Hugh descoperă că primele impresii nu sunt întotdeauna demne de încredere. Și când un sărut duce la două, trei sau chiar patru, matematicianul ar putea, pentru prima dată, să uite să numere, iar voluntara lady ar putea rămâne, pentru prima dată, fără cuvinte…
Citate:
Ochii ei, care fuseseră întotdeauna răi și dușmănoși când se ațintiseră asupra lui, erau blânzi acum. Iar buzele ei, își dădu seama acum, că nu‑l mai bombarda cu insulte, erau pur și simplu perfecte – pline, roz și curbate exact așa cum trebuie. Păreau să spună că știa multe, că știa să râdă și, dacă și‑ar fi încredințat sufletul ei, i‑ar fi luminat lumea cu un singur zâmbet.
O strivi de el și‑i prinse gura fără subtilitate, fără finețe, doar cu pasiune și dorință brută. O mână i se răsuci în părul ei, cealaltă îi alunecă pe spate, trăgând‑o mai aproape.
– Sarah! gemu el, și o parte din el își dădu seama că îl atingea la rândul ei.
Mâinile ei mici erau pe după capul lui, ținându‑l lipit de ea, iar buzele i se înmuiaseră și i se deschiseseră, și scotea niște sunete micuțe care‑l săgetau ca niște fulgere.
„E a mea“, își zise, și era absolut incredibil, pentru că, până de curând, presupusese – ba nu, știuse – că n‑avea să găsească niciodată pe nimeni, că n‑avea să existe niciodată o femeie pe care să o numească a lui.
Îi sărută blând buzele. Apoi nasul, apoi, pe rând, fiecare ochi. Se îndrăgostea de ea, și senzația îl copleșea, dar nu fusese niciodată omul care să‑și exprime sentimentele, și cuvintele i se blocau în gât. Așa că o mai sărută o ultimă oară, adânc și adevărat, sperând că ea își dădea seama că‑i oferea sufletul lui.
„Al tău“, își spuse. „Sunt al tău.“

Veți putea citi întreaga poveste în romanul TOATE SĂRUTURILE DIN LUME de Julia Quinn, al treilea volum al seriei „Smythe-Smith“. De mâine 17.11.2022 la chioșcurile din toată țara, la prețul de 19,99 lei.

Sursa: Cărți Romantice

Listă cărţi apărute în Colecţia Cărţi Romantice ordonate după autor şi serii

Cărțile apărute la Editura Litera/ Lira în colecția Cărți Romantice pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Cărți Romantice

Cărțile autoarei Julia Quinn pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, librariadelfin.ro, libris.ro, librarie.netemag.ro

Recenzii și prezentări cărți Julia Quinn

Colecția Cărți Romantice 2022

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *